Un Borrell hipòcrita rebutja l’episodi feixista de la Coripe socialista

417

Un hipòcrita José/p Borrell lamenta l’episodi feixista perpetrat contra el president Carles Puigdemont a Coripe, localitat sevillana socialista. (HIPÒCRITA: que usa d’hipocresia. HIPOCRESIA: Simulació de qualitats i de sentiments que hom no té).

 

1. ODI CONTRA EL NINOT. Un ninot que representa al president Puigdemont ha estat passejat pels carrers de Coripe, insultat, penjat, cremat i tirotejat pel veïnatge ple d’odi. L’alcalde i la policia municipal hi han col·laborat de manera necessària. 

2. TOT LAMENTABLE. Borrell, lamentable representant de la diplomàcia del Regne d’Espanya, està preocupat per la repercussió internacional de l’episodi feixista de Coripe. Escriu aquest tuit: “Mi rechazo al lamentable acto contra la figura de Carles Puigdemont en Coripe y a las muestras de intolerancia de las que han sido víctimas diversos candidatos en esta campaña electoral”.

3. RESPOSTA SERENA DE PUIGDEMONT. El president Puigdemont, exiliat i en llibertat als països de l’Europa democràtica on la justícia es justa i democràtica, li contesta amb serena elegància. Aquest és el seu tuit: “Gràcies Josep Borrell. El teu gest és honorable, i m’alegro de poder-te’l agrair públicament”.

4. BORRELL, EL DESINFECTADOR. Però l’actitud de Borrell és hipòcrita si no te la humilitat de rectificar la seva postura en afers polítics que manté des de fa molts anys. Borrell es el personatge que es va comprometre a mantenir la política de José Barrionuevo i Rafael Vera que foren condemnats per terrorisme d’estat. Borrell és el personatge que anima a la gent, des de VOX a PSOEPSC, a desinfectar, segons ell, les ferides de la societat catalana provocades pel pervers sobiranisme democràtic i pacífic. Borrell es el personatge que explica que l’extermini de la població d’Amèrica realitzada pels colonitzadors, per exemple britànics, només va provocar la mort de quatre indígenes. Borrell és el personatge que reacciona amb mala educació i afany censor quan es troba amb periodistes europeus preparats, educats i independents. 

5. ALCALDE BEGUT. Borrell és un personatge clau en la política de Pedro Sánchez, de Meritxell Batet i de l’alcalde de Coripe, Antonio Pérez Yázquez. L’alcalde de Coripe fou condemnat al març del 2014 per conduir el seu cotxe municipal oficial begut. Triplicava la tassa màxima d’alcohol permes.

 

Compartir esta entrada