Aragonès tiene que dimitir por «violador» y «purgador»

518

Pere Aragonès he de dimitir per no perjudicar més l’independentisme català i per no desprestigiar la presidència de la Generalitat. Ha de fer un pas al costat, com a mínim, per cinc motius.

1.-  Aragonès fa insinuacions pròpies de la policia patriòtica espanyola contra la innocent Laura Borràs. Son insinuacions que violen la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament. L’article 11 de la Declaració Universal dels Drets Humans estableix: “Hom presumeix innocent tota persona acusada d’un acte delictiu fins que la seva culpabilitat hagi estat establerta legalment en el curs d’un procés públic, en el que totes les garanties necessàries per a la defensa hagin estat assegurades”. Aquesta Declaració preval sobre la Constitució espanyola, l’escapçat  Estatut de Catalunya i el reglament del Parlament.

2.- Aragonés no aclareix les informacions sobre la situació financera i fiscal de la seva rica família hotelera.

3.- Aragonés no respon a una contundent afirmació de l’escriptor Jordi Gálvez que posa de relleu la violació, una altra, que el dirigent d’ERC fa contra la llibertat d’expressió. Gálvez afirma sense que ningú el desmenteixi: “A mi Aragonés no em va pressionar. Directament em va fotre fora de El Temps i de Catalunya Ràdio”.

4. Aragonès també és el principal responsable d’una afer mediàtic. El departament de Presidència de la Generalitat, en mans d’ERC, distribueix milionàries subvencions de manera sectària a la premsa amiga (naciodigital, La Vanguardia, diari Ara).  Aquests mitjans donen sistemàticament suport a l’ERC de Gabriel Rufián, Oriol Junqueras, Pere Aragonés… I son sistemàticament contraris a Junts de Carles Puigdemont, Laura Borràs, Jordi Turull…

5. L’ERC d’Aragonés i Sergi Sol (comissari polític d’aquest partit) acaben de purgar als periodistes Pilar Carracelas i Albano-Dante Fachin que deixaran de participar a TV3 i Catalunya Rádio degut a la seva postura crítica amb ERC. Ja se li va tallar el cap fa temps a Ramon Cotarelo. Un afegitó sobre Sol. Aquest comissari polític d’ERC te assídua presència a TV3 i Catalunya Rádio. També, a la Sexta,  al programa d’Antonio Garcia Farreras, bon amic de José Maniel Villarejo, comissari de les clavegueres de l’estat. Sol, a més, escriu al diari ultra espanyolista “La Razón”.

6.- VIOLAR: cometre una acció contra alguna cosa que hom es tingut de respectar. PURGA: procés d’eliminació d’elements políticament indesitjables (Diccionari.cat)

Compartir esta entrada