Els unionistes practiquen la demagògia lerrouxista

350

Els partits unionistes coincideixen en practicar la demagògia lerrouxista respecte Catalunya. Les declaracions, actuacions i programes electorals del dirigents i candidats de Vox, Cs, PP i PSOEPSC van en aquest sentit.

1. Alejandro Lerroux (1864-1949) ha passat a la historia més lamentable d’aquest país per la seva política demagògica, espanyolista i anticatalana. La seva política es coneix com lerrouxista. En aquesta línia figura  l’incident feixista d’afusellar políticament al president Carles Puigdemont tal com ha succeït  en la localitat sevillana de Coripe que te per alcalde un socialista i que temps enrere havia estat condemnat per conduir molt begut un cotxe municipal oficial.

2. A les xarxes circula una amb vella portada del diari ABC amb la figura del polític espanyol a tota plana. Un text l’acompanya. “Alejandro Lerroux: la gran fórmula para fortalecer la España imperial es hacer que los catalanes se peleen entre ellos, olviden quieres somos el enemiga y renieguen de su catalanidad”.

3. La fórmula també passa ara per la repressió del 155 i perquè polítics sobiranistes catalans, demòcrates i pacífics, estiguin a l’exili i a la presó.

Compartir esta entrada