Colau monàrquica, reaccionaria, repressora, espanyolista, provinciana, manipuladora

249

El “progrés valent” pregonat per Ada Colau consisteix en un front covard a Barcelona amb els poders constituïts de caràcter monàrquic, reaccionari, repressor, espanyolista, provincià.

1. BARCELONA MONÀRQUICA. Colau vol la monarquia espanyola. Monarquia, sense passar per les urnes, de Felipe VI, successor de Juan Carlos I, rei imposat pel dictador Francisco Franco. Els Comuns abandonen el republicanisme, sobretot el català.  

2. BARCELONA REACCIONARIA. Colau vol ser alcaldessa amb els vots de Manuel Valls, representant d’un partit reaccionari i espanyolista com Ciudadanos. Cs i PSOE formen part de l’operació d’estat, amb suport de media espanyols com La Vanguardia i El Periódico, contra el sobiranisme democràtic i pacífic català.  La dirigent dels Comuns no pot guanyar la investidura ni mantenir-se a l’alcaldia sense aquest suport reaccionari.

3. BARCELONA REPRESSORA. Colau vol pactar amb el PSOE per egolatria desmesurada i per motivacions subordinades als interessos de Zarzuela i Moncloa.  Els Comuns legitimen i blanquegen el 155, aplicat gràcies a la complicitat de Pedro Sánchez, Jaume Collboni i similars. El 155 suposa una forta repressió contra Catalunya i les seves institucions nacionals. Els Comuns de Colau se sumen al front repressor de PP, PSOE, Cs i Vox.

4. BARCELONA ABANDONA ELS PERSEGUITS POLÍTICS. Colau té una demagògia i una poca vergonya il·limitades. Posa JuntsxCAT al nivell Cs. Te la poca categoria política i humana de silenciar que JuntsxCAT manté exiliats, presos i perseguits polítics degut a la seva política per una Catalunya democràtica, lliure, solidaria, pacífica i sobirana. PSOE, PP, Cs, Vox, Comuns no tenen aquest honor. 

 5. BARCELONA PROVINCIANA. Colau vol un front que defensi per tots els mitjans una sobirania d’Espanya que exclogui  la sobirania de Catalunya. No vol que Espanya i  Catalunya tinguin una relació d’igual a igual en llibertat, solidaritat i mutu respecte. Vol una Barcelona provinciana i subordinada a Madrid, capital d’Espanya. No vol que Barcelona estigui en el mon com capital de Catalunya. 

6. BARCELONA MANIPULADA. Colau manipula. Diu que la seva decisió de presentar-se com candidata a la alcaldia compta amb el suport “massiu” de les bases de Comuns, 457 assistents. Mentida. Manipulació pura i dura. A l’assemblea de l’11 de novembre del 2017, que va decidir trencar amb el PSOE amb motiu del 155, hi participaren 3.795 comuns. Ara 3.338 comuns han desaparegut. La hipòtesi mes versemblant es que els 457 comuns que han assistit ara, que son una minoria estrepitosa, estan controlats per Colau i cobren de l’administració.

 

Compartir esta entrada