Crida a la revolta democràtica dels Comuns contra Colau

253

Intents d’Ada Colau per pactar amb els partits del 155, PSOEPSC i Ciudadanos. Ben vist per VOX, la caverna mediàtica, les clavegueres de l’estat i els hereus del franquisme. Té el suport de l’establishment català i espanyol, ultra conservador i espanyolista per definició, al servei dels seus propis interessos. 

1. COLAU SERVIL AL PODER. L’objectiu de Colau, més monàrquica i espanyola que mai, és acceptar de manera servil els interessos del poder econòmic i impedir que hi hagi a Barcelona, capital de Catalunya, un ajuntament republicà i sobiranista. Cal una revolta democràtica interna de  Barcelona en Comú contra Ada Colau agafada a la cadira. Una revolta per part de la direcció, dels regidors, dels militants i dels votants dels Comuns. ¿Que diuen personatges com Joan Subirats i Jaume Asens, compromesos altres temps en lluites a favor de la gent, dels drets i de les llibertats de les persones i dels pobles com Catalunya i contra l’establishment? ¿Callen?

2. TOT TOTALITARI D’ICETA, L’antiga activista Colau es posa ara, amb l’excusa i en nom del progrés, al nivell reaccionari dels monàrquics espanyols Jaume Collboni i Manuel Valls. Ja ho diu Miquel Iceta. Cal fet tot el possible per impedir que Ernest Maragall sigui alcalde. Tot vol dir tot en el sentit mes totalitari del terme. El PSOE dels GAL, Ciudadanos de Valls que no tenen ni una alcaldia a Catalunya, els Comuns desnaturalitzats de Colau estan disposats a implantar el 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals. A reprimir els diputats sobiranistes catalans com fa la presidenta del Congrés, Meritxerll Batet, la turca. A negar la vida política dels exiliats polítics, com el president Carles Puigdemont que ha guanyat les eleccions europees a Catalunya encara que ho amaguin els diaris espanyols La Vanguardia i El Periódico, i malgrat tots els entrebancs posats per l’estat espanyol. 

3. MANIFESTACIONS ULTRES. Colau, Collboni, Valls i Josep Bou (PP) coincideixen totalment. Volen destruir el sobiranisme català i defensar el sobiranisme espanyol. La participació d’aquests personatges en manifestacions ultres als carrers de Barcelona tornarà a repetir-se en una hipotètica Barcelona espanyola i borbònica. ¿Recordes Iceta els selfies ben abraçats amb els catalanistes i progressistes Enric Millo, Dolors Montserrat, Xavier García Albiol ben acompanyats per falangistes i activistes de VOX?

Compartir esta entrada