Suport feixista, de Cs i PSOEPSC a Álvarez de Toledo

259

1. La presència de Cayetana Álvarez de Toledo a la Universitat Autònoma de Barcelona ha provocat tensions amb estudiants del campus de Bellaterra.

2. La candidata del PP estava acompanyada per feixistes. Ho demostra la descarada salutació feixista realitzada per algun dels seus acompanyants. N’hi ha constància filmada i en fotografia. Els estudiants han cridat: “Fora feixistes de la Universitrat”, “Fora el nazisme”.

3. Álvarez de Toledo ha tingut la colmplicitat feixista. Dirigents i candidats de Cs i del PSOEPSC li han expressat el seu suport. PP, Cs, VOX i PSOEPSC també coincideixen en no solidaritzar-se amb els exiliats i els presos polítics catalans.

4. El pacte de les formacions espanyolistes del repressor 155 contra Catalunya i les seves institucions es consolida.

5. Aquesta repressió exigeix encara més la necessitat d’una candidatura sobiranista unitària. Però ERC rebutja configurar una candidatura unitària sobiranista malgrat la forta repressió per part del règim espanyol. Per què és rebutja aquesta candidatura unitària? A canvi de que no volen la unitat sobiranista? Les forces sobiranistes catalanes saben, o haurien de saber, que l’espanyolisme no vol la unitat sobiranista.

 

Compartir esta entrada