Ei Pascal! Catalunya no es pot dikrigir des de Madrid ni des de La Vanguardia espanyola

239

Marta Pascal (ex coordinadora general del PDeCAT) té el suport de “La Vanguardia” espanyola per anar contra el president Carles Puigdemont, l’enemic número u del règim espanyol.

1. Marta Pascal pot estar contenta. ¡¿?! Ja ha entrat al club del diari dels Godó que avala a Meritxell Batet (PSOE), la del bluf federalista espanyol, i també dona suport a Cayetana Álvarez de Toledo (PP), Inés Arrimadas (Cs) i personatges semblants d’estil  franquista.

2. Pascal declara a “La Vanguardia”, segons un dels seus exemplars que es troben gratuïtament en alguns bars, que “Catalunya no es pot dirigir des de Waterloo”. Es a dir, segons la fracassada Pascal, Catalunya no pot dirigir-se des de l’exili ni des de la presó. En altres paraules, segons Pascal, Catalunya s’ha de dirigir des de la confortabilitat de casa seva, des de Madrid, des de la monarquia imposada pel dictador Franco, des del 155, des de la repressió, des de les clavegueres de l’estat, des de “La Vanguardia” espanyola, La Razón i similars. Dons, no, Pascal. Catalunya no pot ser dirigida des de Madrid ni des de “La Vanguardia” dels Godó i del borbònic Màrius Carol si els catalans volen que Catalunya sigui un poble democràtic, lliiure, solidari, sobirà, independent.

3. El president Carles Puigdemont te raó quan respon a Marta Pascal i li retreu que “passegi el seu dolor pels diaris”. El president contraposa  l’actitud de Pascal a la “lliçó de dignitat històrica” que donen, per exemple, els empresonats de JxCat (Junts per Catalunya). Puigdemont ho ha dit en una intervenció per videoconferència a la presentacio dels candidats de JxCat a Girona en que han assistit Laura Borràs i Jaume Alonso-Cuevillas. El president català assegura que fa i farà política «des de l’esperança i no des del ressentiment».  

EI. Interjecció usada per a cridar l’atenció a algú, o be expressió amb què es fa precedir una rectificació, una restricció, una objecció, etc a allò que acaben de dir o acaba de dir un altre

 

 

 

 

 

Compartir esta entrada