Laura Borràs desmunta el tripartit Cayetana/Inés/Meritxell

254

L’argumentari de Laura Borràs (JxCat) desmunta els tòpics del tripartit format per Cayetana Álvarez de Toledo(PP), Inés Arrimadas (C’s) i Meritxell Batet ((PSOEPSC). 

 

1. Borràs és la segona en la candidatura encapçalada pel pres polític Jordi Sánchez que li dona el seu aval democràtic, pacifista i sobiranista en les eleccions del 28 d’abril a la circumscripció de Barcelona. Álvarez de Toledo, Arrimadas i Batet son corresponsables de la imposició del 155 que te el suport de l’ultradretà VOX.

2. Borràs defensa la república d’una Catalunya democràtica, lliure, solidaria i sobirana o independent. Álvarez de Toledo, Arrimadas i Batet defensen la monarquia espanyola imposada pel dictador militar Francisco Franco,malgrat que és una institució cada vegada més desprestigiada.

3. Borràs vol posar en marxa al Congreso de Diputados una comissió parlamentària per investigar les clavegueres de l’estat. Álvarez de Toledo, Arrimadas i Batet estan en contra d’investigar les clavegueres de l’estat.

4. Borràs i els sobiranistes compten amb el suport dels exiliats i presos polítics. Álvarez de Toledo, Arrimadas i Batet compten amb el suport dels repressors, dels carcellers, del desprestigiat sistema judicial, de la caverna mediàtica.

5. Borràs té el suport del president Carles Puigdemont que és el principal adversari del règim espanyol. Álvarez de Toledo, Arrimadas i Batet tenen la complicitat de José Borrell, l’individu que anima a les masses a desinfectar Catalunya del sobiranisme democràtic i pacífic català.

6. Laura Borràs està compromesa amb el sobiranisme. Cayetana Álvarez de Toledo i Inés Arrimadas tenen dependències franquistes. Meritxell Batet manté l’engany del federalisme espanyol.

Compartir esta entrada