Meritxell Batet (PSOEPSC), monàrquica i del repressor 155

243

L’espanyola Meritxell Batet, cap de la candidatura electoral del PSOEPSC per Barcelona al 28 d’abril, és una destacada representant de la monarquia espanyola i del repressor 155.

 

1. Meritxell Batet és monàrquica. No crítica a la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco. No és republicana. Ni republicana espanyola ni menys republicana catalana.

2. Batet és unionista o annexionista. Com a màxim és autonomista, però sempre segons la interpretació restrictiva que el desprestigiat Tribunal Constitucional fa de la Constitució. El seu federalisme es un engany perquè el federalisme espanyol del seu partit és un bluf fantasmagòric, un fracàs.

3. Batet és sobiranista espanyola i defensa la independència d’Espanya com nació. No es sobiranista catalana, és contrària a l’autodeterminació, que és un dret humà i dels pobles, i està en contra de la independència de Catalunya com nació.

4. Batet vol que Catalunya sigui depenent i subordinada a Espanya com ho  varen ser les colònies americanes. No vol que Espanya i Catalunya mantinguin una relació en pla d’igualtat.

5. Batet és corresponsable del 155 i de la seva aplicació repressora contra Catalunya i les seves institucions. No dona suport polític i humà als catalans que a causa del 155 son exiliats, empresonats i perseguits, ni fa gestions a favor seu.

6. Batet coincideix amb la postura de Cayetana Álvarez de Toledo (PP) i Ines Arrimadas (Cs). I està en contra de la postura de Laura Borràs (JxCat) que, com el president Carles Puigdemont, vol una Catalunya democràtica, lliure, solidaria, sobiranista, independent i sense exiliats ni presos polítics.

 7. Batet comparteix el projecte de Josep Borrell que va donar suport abrandat a José Barrionuevo i Rafael Vera, condemnats pel terrorisme  d’estat dels GAL. I s’oposa a la creació d’una comissió parlamentaria per investigar les clavegueres d’estat.

8. Batet és amiga entusiasta de Societat Civil Catalana que es manifesta amb falangistes, ultres i hereus del franquisme. I no vol saber res d’Omnium Cultural, entitat perseguida des del seu inici per la dictadura franquista.

9. Batet forma part del Govern de Pedro Sánchez que manté la política del Govern del PP venent a règims dictatorials armes que maten. Però no és solidaritza amb els conciutadans que foren agredits per anar a les urnes l’1 d’octubre.

10. Batet forma part d’un partit que avala l’agressiva conquesta colonitzadora d’Espanya a Amèrica malgrat que veus lliures, humanistes i cristianes com la de Fray Bartolomé de las Casas va denunciar els crims dels espanyols contra la població indígena. No sorprèn la postura de la candidatura del PSOEPOSC si es te en compte que Borrell diu que els britànics, al cap i a la fi, només varen matar quatre indis.

 

 

 

 

 

 

Compartir esta entrada