El sinistre GAL i la repressió del 1-O son el model policial del PSOE

264

El sinistre GAL i la repressió de l’1 d’octubre són el model policial que el  PSOE, amb qualsevol excusa, vol imposar a Catalunya.

 1. Un individuo com José Borrell (desacreditat internacionalment però influent en el Gobierno de Pedro Sánchez, amic de Miquel Iceta) deixa molt clar el seu plantejament d’ordre públic. Dona sempre suport a José Barrionuevo i Rafael Vera, condemnats per terrorisme d’estat donada la seva vinculació als GAL (Grupos Antiterroristas de Liberación). Borrell va assegurar (13/09/1998): «La solidaritat amb aquests companys va irrenunciablement unida al nostre projecte de futur”. Dirigents socialistes destacats com Felipe González, Joaquín Almunia, Alfonso Guerra, José Bono i José Borrell es concentraren davant la presó de Guadalajara quan  Barrionuevo i Vera van ingressar-hi (25/02/2003). Borrell va dir: «La concentració de Guadalajara és un acte cívic. La gent expressa la seva emoció, afecte i solidaritat amb els condemnats. No és un aldarull que pugui interpretar-se com un acte de rebel·lia institucional o desacatament a la justícia”.

2. El sinistre Borrell també és l’home que en un míting de l’ultra Societat Civil Catalana  va propugnar la desinfecció de Catalunya per curar-la de la malaltia independentista. Els catalans, segons ell, només quedaran desinfectats si defensen la sobirania d’Espanya, no la sobirania de Catalunya.

3. Borrell en el seu procés delirant afirma fa quatre dies a la Universidad Complutense que una de les causes per les quals Estats Units te un alt nivell de cohesió és haver nascut d’una independència pràcticament sense història perquè “l’únic que feren fou matar quatre indis”. L’indecent argumentari del ministre espanyol destrossa la realitat perque amaga que la població nativa abans de la colonització era d’uns 10 milions de persones i a l’any 1900 era només de 300 mil.

4. Així s’entén que el model policial del Gobierno del PSOE sigui el durament repressiu emprat per la policia espanyola el 1 d’octubre de l’any passat contra la ciutadania que anava a votar. El Gobierno espanyol deixa intacta aquest model policial repressiu. 

Compartir esta entrada