El cuatrifachito monàrquic (PSOE, PP, CS, VOX) pretén blanquejar la mòmia

249

Los dictadores Franco y Hitler en Hendaya, el 23 de octubre de 1940

El cuatrifachito monàrquic (PSOE de Pedro Sánchez, PP de Pablo Casado, CS d’Albert Rivera, VOX de  Santiago Abascal) està lligat pel “atado y bien atado” de Francisco Francol i pretén blanquejar la mòmia per no fer neteja del franquisme existent a les institucions.

1. FRANCO I HITLER. La trobada dels dictadors Francisco Franco i Adolf Hitler a Hendaya (23 octubre 1940) és terriblement significativa, infernal. Continuïtat  entre el general Franco, els reis Juan Carlos I i Felipe VI… amb els comparses Pedro Sánchez, Pablo Casado, Albert Rivera, Santiago Abascal…  defensors de la monarquia borbònica imposada pel dictador Franco…

2. DICTADURA FRANQUISTA. La dictadura franquista és… Repressió… Detencions de matinada… Que volen aquesta gent que truquen de matinada…  Exili, presó i persecució de polítics catalans… Personatges pacífics i innocents dels àmbits cívic i polític en presó preventiva durant anys… Clavegueres de l’estat… Guerra bruta… Corrupció… Manipulacions de la caverna mediàtica… Control totalitari de les institucions de l’estat… Negació del caràcter nacional de Catalunya… Defensa de la unitat espanyola a qualsevol preu sacrificant la democràcia, els drets i les llibertats de les persones i dels pobles… L’altra mòmia del sinistre Valle de los Caidos, José Antonio, te escrit: “No hay más dialèctica admissible que la de los puños y las pistolas cuando se ofende la justícia o la patria (…) España es una unidad de destino en lo universal. Toda conspiración contra esa unidad es repulsiva. Todo separatismo es un crimen que no perdonaremos”… Hi ha joseantonianisme en la política espanyola des de l’ultra dreta o la suposada esquerra… Confonen, per ignorància o mala intenció, separatisme amb dret d’autodeterminació i sobiranisme.

3. EL FRANQUISME PERVIU A LES INSTITUCIONS. El cuatrifachito pensa i actua com Franco. Els partits del cuatrifachito pretenen blanquejar la mòmia evacuada del Valle de los Caídos… en una cerimònia vergonyosament televisada que s’ha realitzat com un funeral d’estat amb crits, banderes i símbols pre i anti constitucionals,  i a favor del dictador. Volen fer veure que  blanquejen la mòmia per evitar fer neteja a fons del franquisme que perviu a les institucions espanyoles… Corona, Tribunal Constitucional. Tribunal Suprem, Govern central, Congrés, Senat, exèrcit, policia. “Todo ha quedado atado y bien a

Compartir esta entrada