Un internauta acusa de “mentiders compulsius” a Pedro Sánchez i Iceta

427

Miquel Iceta fa mèrits per ser la baldufeta bailaora del règim

L’internauta Ventura Camps aporta raons per demostrar que Pedro Sánchez i el seu bufó favorit, Miquel Iceta, són uns “mentiders compulsius”. Aquest es el llarg tuït….

1. LA CANADENCA. GOVERN ESPANYOL REPRESSOR. “Aquest mentider compulsiu anomenat Pedro Sánchez ha fet un tuït en el que afirmava que Espanya va ser el primer país europeu a aprovar la jornada laboral de vuit hores, i que va ser gràcies a la famosa vaga de La Canadenca. Fins aquí el seu tuït.

“Ho torno a repetir. Aquest mentider compulsiu Pedro Sánchez, s’ha oblidat de dir: 1/ Que la vaga va ser a Catalunya, única i exclusivament. 2/ El govern de Madrid, encapçalat per el compte de Romanones, va reprimir i empresonar a la majoria de líders sindicals de la CNT, els va tancar en un vaixell al port de Barcelona, (com un Piolín qualsevol). Malgrat això, els obrers amb la solidaritat de la gent ho varen aconseguir. 3/ En aquells moments la llei no permetia cap vaga i, per tant, estaven fent accions que avui estarien considerades com a terrorisme. Allò de primer la llei, abans que la legalitat, oi? 4/ Es d’una hipocresia manifesta que aquell que avui representa la continuïtat d’uns governs espanyols es dediqui a memoritzar allò que avui està perseguint.

 2. EL PSOE NO ÉS PROGRESSISTA. “Per molt que el PSOE vulgui aparentar ser un partit d’esquerres, el seus actes els delaten. Entre d’altres:
-Mantenir la Reforma Laboral del PP.
-La «Llei Mordaza»
-El pillatge de les empreses elèctriques.
-No publicar la llista dels defraudadors fiscals.
-No fer res per impedir les portes giratòries.
-No aprovar l’impost als bancs.
-L’església catòlica mai havia tingut tants privilegis.
-Comportar-se pitjor inclús que Rajoy amb Catalunya.

Podria continuar amb les promeses incomplertes. No ho faig per no avorrir, però quan pretén passar per progressista cal denunciar-ho perquè, per dignitat, no pot ni hauria de  parlar. Ah! Quan afirmo que Pedro Sánchez es un mentider compulsiu, cal afegir-hi també el seu bufó favorit Miquel Iceta. Salut. Ventura Camps

Compartir esta entrada