Borrell perillós a la Unió Europea

463

Josep Borrell, pel seu llenguatge i la seva concepció política, seria un factor perillós a la Unió Europea si es confirmes com el seu cap de la diplomàcia com a conseqüència dels interessos mesquins dels estats.

1. Borrell es partidari de la política de José Barrionuevo i Rafael Vera (PSOE), condemnats pel terrorisme dels Gal.

2. Borrell apel.la a desinfectar els catalans partidaris del sobiranisme / independentisme democràtic i pacífic, segons va  explicar en un míting de la franquista SCC (Societat Civil Catalana).

3. Borrell elolgia els processos colonitzadors violents d’Amèrica amb l’argument de que, al cap i la fi, només es mataren quatre indis.

4. Borrell es va comportar com un mal educat i sense un mínim sentit diplomàtic en una entrevista a una TV alemanya quan un periodista li va preguntar sobre qüestions d’actualitat.

5. Borrell va provocar l’expulsió o cessament de diplomàtics europeus (Flandes, Grècia) a Barcelona  pel seu capteniment respecta el procés sobiranista català i els exiliats i presos polítics.

6. Borrell, encara com ministre d’Afers Exteriors espanyol, és responsable de l’espionatge a les delegacions del Govern de Catalunya a Europa (Regne Unit, Suïssa, Alemanya, Irlanda…).

7. Borrell provoca el rebuig d’Israel com hipotètic cap de la diplomàcia europea perquè perjudicaria les relacions entre ambdues parts.

8. Borrell acaba d’afirmar a una reunió del PSOE a Catalunya: “La pau no és l’estat natural de la vida. L’estat natural de la vida és la guerra, la confrontació i el conflicte”. Seguint aquest fil pot dir-se: “La pau no es l’estat natural de la vida de Borrell. L’estat natural de la vida de Borrell és la guerra, la confrontació i el conflicte”.

 

Compartir esta entrada