Colau, Collboni i Valls volen una Barcelona espanyola del 155

266

Ada Colau (Comuns), Jaume Collboni (PSOEPSC) i Manuel Valls (Ciudadanos) volen a una Barcelona espanyola del 155 en contra d’una Barcelona que sigui capital sobiranista de Catalunya.

 

1. LERROUXISME DEMAGÒGIC. Colau, Collboni i Valls propugnen, de paraula, una política progressista però, a la pràctica, el seu progressisme és reaccionari i prostituït. Reaccionari: relatiu o pertanyent a la reacció de tipus regressiu, tradicionalista o conservador. Prostituir: envilir alguna cosa fent-la servir d’una manera indigna, especialment amb afany de lucre. El còctel de colauisme, collbonisme i vallisme es el lerrouxisme del segle XXI. Aquella política demagògica, espanyolista i anticatalana de l’Alejandro Lerroux dels anys trenta del segle passat.

2. BARCELONA SOTMESA A MADRID. Un tripartit Colau/Collboni/Valls implica un aval al 155. L’article 155 és reaccionari i anti demòcrata. No es progrés. El 155 comporta exiliats i presos polítics. És reaccionari i anti demòcrata. No és progrés. El 155 atempta contra els drets i les llibertats de les persones i dels pobles. És reaccionari i anti demòcrata. No és progrés. El 155 representa una defensa a ultrança del sobiranisme espanyol i un atac contra el sobiranisme català. És reaccionari i  anti demòcrata. No és progrés. El 155 equival a una submissió política i econòmica de Barcelona a Madrid. És reaccionari i anti demòcrata. No és progrés.

3. COLAU REACCIONARIA. Ada Colau sacrifica el projecte de Barcelona en Comú per salvar  la seva cadira. És reaccionari i anti demòcrata. No és progrés. Qualifica de dretana a JuntsxCat que te exiliats i pesos polítics per practicar una política al servei dels drets i les llibertats de les persones i de Catalunya mentre els Comuns no tenen ni un exiliat ni un pres…. Però Colau està disposada a acceptar els vots de Ciudadanos, un partit d’extrema dreta, i ultra espanyolista. Colau està al servei de la reacció. Cal una revolta interna dels Comuns contra Colau per salvar el projectcte polític de Barcelona en Comú.

 

 

Compartir esta entrada