Meritxell Batet, la turca, contra els innocents presos polítics

262

El maltractament als exiliats i presos polítics sobiranistes catalans pot ser analitzat des d’una perspectiva humana, política i cristiana.

1. TRANSGRESSIÓ DELS DRETS HUMANS. Els exiliats i presos polítics catalans són tractats com perillosos criminals violents per institucions i mitjans mediàtics del règim monàrquic espanyol, però són considerats demòcrates i pacífics a Europa on viuen lliures. A l’estat espanyol pateixen presó injusta perquè són innocents. Tothom és innocent mentre no hi hagi sentència condemnatòria. La Declaració Universal dels Drets Humans estableix: “Hom presumeix innocent tota persona acusada d’un acte delictiu fins que la seva culpabilitat  hagi estat establerta legalment en el curs d’un procés públic, en el qual totes les garanties necessàries per la defensa hagin estat assegurades” (article 11.1). L’estat espanyol, inclosa la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, transgredeix els drets humans.

2. CONSTITUCIONALISTES ANTICONSTITUCIONALS. Els unionistes o espanyolistes auto denominats constitucionalistes, inclosa Batet, atempten contra la Constitució perquè aquesta ha de ser interpretada segons la Declaració Universal dels Drets Humans. Aquesta Declaració no es compleix quan el règim espanyol no tracta com innocents als presos polítics. Batet i els seus còmplices no respecten l’article 10.2 de la Constitució espanyola que estableix: “Les normes relatives als drets fonamentals i a les llibertats que la Constitució reconeix s’interpretaran de conformitat amb la Declaració Universal dels Drets Humans i els tractats internacionals sobre aquestes matèries ratificats per Espanya”.

3. MERITXELL BATET, LA PRINCIPAL RESPONSABLE. L’espanyola i monàrquica Meritxell Batet, la turca, transgredeix la Constitució i la Declaració Universal dels Drets Humans. Batet fa front comú amb els del 155 repressor, s’alia amb els franquistes de PP, CS i VOX,  amb l’espanyolista PSOEPSC. Batet, pel seu càrrec, és la principal responsable d’anar contra els innocents presos polítics catalans i d’alterar el resultat electoral a Catalunya. Meritxell Batet s’ha guanyat des del primer moment el qualificatiu de la turca.Al cap i a la fi, Jaume Alonso-Cuevillas, advocat i diputat per JuntsXCatalunya, afirma que “ni a Turquia s’han atrevit a suspendre un diputat electe”.

4. AI, AI, AI LLARENA, MARCHENA, BATET. Una pinzellada cristiana en aquest viacrucis català sobre les persones innocents. El gran innocent de la història és Jesús de Natzaret. També ell, home bo i innocent, fou perseguit, insultat, torturat, acusat, condemnat i crucificat pels poders polític, judicial i religiós. Però la innocència de Jesús era tan evident que, segons els relats evangèlics, el propi Pilat, governador romà, digué a la gent: “No trobo res en aquest home per a poder-lo inculpar”. Ells insistien: “Revolta el poble amb les seves doctrines”. El covard Pilat es rentà les mans amb aigua davant la gent i va dir: “Jo sóc innocent de la sang d’aquest home”. Ai, ai, ai Llarena. Ai, ai, ai Marchena. Ai, ai, ai Batet. Ai, ai, ai… 

Compartir esta entrada