L’espanyol Borrell és el millor candidat de VOX

350

L’extrema dreta espanyola de VOX te a J. Borrell com el seu millor candidat en les eleccions europees. Lògic. Tenen moltes i determinants coincidències sobre Espanya i el que anomenen comunit autònoma de Catalunya 

1. AL.LERGICS AL GROC. Borrell i VOX són al·lèrgics al groc de la llibertat i de la solidaritat. Neguen que hi hagi exiliats, presos i perseguits polítics catalans en el règim espanyol. Els exiliats polítics catalans, com Carles Puigdemont, són considerats demòcrates i pacífics a Europa on viuen lliures mentre son tractats com perillosos criminals pel règim espanyol.

2. SERVILS AMB LA MONARQUIA. Borrell i VOX són radicalment espanyols i monàrquics. Defensen servilment la monarquia de Felipe VI, successor de Juan Carlos I, imposat com a rei pel dictador militar Francisco Franco. Lloen els discursos del Borbó sense el més mínim sentit crític i democràtic. Borrell i els dirigents de VOX s’oposen a la república, tant l’espanyola com,  sobretot, la república catalana.

3. CONDEMNATS PER TERRORISME  D’ESTAT. Borrell s’ha compromès públicament a mantenir la política de José Barrionuevo i Rafael Vera, del PSOE de Felipe González, defensors de la unitat d’Espanya i condemnats pel terrorisme d’estat dels GAL. VOX és ultra defensor de l’Espanya una.

4. SOBIRANIA DE GIBRALTAR!!!. Borrell i VOX defensen la reivindicació franquista a favor de la sobirania espanyola sobre Gibraltar, Ceuta i Melilla. Ai, ai, ai, Gran Bretanya i el Marroc!!!

5. NOMÉS MATAREN QUATRE INDIS. Borrell i VOX justifiquen el mite de la colonització d’Amèrica. El col·laborador de Pedro Sánchez i Miquel Iceta afirma amb cinisme i sense escrúpols que la repressió colonitzadora només va provocar la mort de quatre indis. 

6. DESINFECTAR CATALUNYA. Borrell i VOX son contraris al sobiranisme democràtic i pacífic català. Borrell anima a desinfectar Catalunya del virus sobiranista.

7. PARTIDARIS DEL REPRESSOR 155. Borrell (PSOEPSC) i Santiago Abascal i Javier Smith (VOX) coincideixen, amb PP i CS, en Societat Civil Catalana (SCC). Aquesta  plataforma és beneïda per la Monclo impedeix l’exercici dels drets i les llibertats dels pobles, com Catalunya, i es partidària del repressiu 155 contra el poble català i les seves institucions nacionals.

Compartir esta entrada