Ep Marlaska, els infiltrats no són mai nostres… i unes imatges impressionants

233

Els serveis d’intel·ligència del Ministeri de l’Interior investiguen qui ha darrera el Tsunami Democràtic segons el ministre Fernando Grande-Marlaska, a qui cal preguntar que sap dels infiltrats.

1. CLAVEGUERES DE L’ESTAT I ELS GAL. Hi ha infiltrats amb l’objectiu de provocar i realitzar accions violentes per tal d’embrutar les manifestacions pacífiques. ¿Qui hi ha darrera els infiltrats? ¿Els responsables de les clavegueres de l’estat? ¿Els creadors del terrorisme d’estat dels GAL a conseqüència del qual foren condemnats José Barrionuevo i Rafael Vera del Govern de Felipe González? ¿Qui els empara? ¿Qui els envia? ¿Qui els coordina? Els independentistes i tots els demòcrates deixen clar que els infiltrats no són mai nostres. Ho deixen clar davant els atacs del cuatrifachito (PSOE, PP, CS, VOX).

2. BANDERA FALSA I CREMA DE CONTENIDORS. Polítics, policies, serveis d’informació, periodistes saben que arreu i al llarg de la història, també al règim espanyol, hi ha infiltrats i com actuen. Són agents que de manera encoberta entren dins organitzacions  socials, polítiques, sindicals i es barregen en les seves manifestacions per manipular-les. Són operacions conegudes també com de «bandera falsa”. Accions encobertes realitzades per governs, corporacions i diversos organismes dissenyades amb la intenció de que sembli que son efectuades per les entitats a les que es pretén desacreditar i atacar. Exemple. Els infiltrats cremen un contenidor perquè la ciutadania pensi que els autors de la crema son els manifestants pacífics.

3. AGENTS INFILTRATS AMB CAPUTXES. El començament d’una crònica de El HuffPost sobre el 25 de setembre del 2012 a la capital d’Espanya ho reflecteix  molt be: “La Jefatura Superior de la Policía Nacional admite que en la manifestación del 25-S en Madrid este martes participaron agentes infiltrados y cubiertos con capuchas. «Nosotros no vamos con piedras a apalear a nuestros propios compañeros. ¿En qué cabeza cabe?», ha añadido la Policía a El HuffPost, que asegura que es «mentira», como se dice en las redes sociales, que fuesen estos secretas quienes provocaron la violencia que desencadenó una de las cargas más duras en la plaza de Neptuno”.

Compartir esta entrada