Nou show repressiu del règim. “Puta Cataluña. A por ellos”

361

Nou show mediàtic de l’Audiencia Nacional (“nacional” de España) i del desplegament al·lucinant de la guardia civil (¿civil?) a poblacions catalanes.

1. CONTRA CATALUNYA. Episodi estrafolari del regim monàrquic implantat a Espanya i Madrid capital del Reino amb arrels al Valle de los Caídos. Genera els crits “Puta Cataluña. A por ellos” als carrers a favor de la policia, als camps de futbol, als aparells institucionals i mediàtics d’Espanya. Paraules de diàleg i amor…

2. SI CAL ES RENUNCIA A LA DEMOCRACIA. L’aparell estatal vol empastifar el sobiranisme legítim, democràtic i pacífic català presentant-lo com un fenomen violent amb vinculacions terroristes. Tot s’hi val perquè el cuatrifachito (PP, CS, VOX, PSOE), embrutant-se les mans, intenti justificar la persecució, la repressió, l’aplicació del 155 si es que mai ha deixat d’aplicar-se, i l’enviament de mes policia per part del Govern de Pedro Sánchez. El periodista i escriptor Francesc Canosa parla amb tota la raó de presidents perseguits, parlamentaris perseguits, ciutadans perseguits. Així aquest poble esdevé cada vegada mes una Catalunya ocupada. Tot s’hi val, encara que es deteriori més la molt desprestigiada democràcia espanyola. Ho deia aquell feixista: Antes una España roja con dictadura que una España rota però democratica. Si cal es renuncia a la democràcia.

3. ELS ESCANDOLS DE TAMARA I L’IMAM. El bagatge de la policia espanyola i dels seus responsables es lamentable  a Catalunya. Tres episodis significatius. La violenta actuació policial el 1 d’octubre contra la gent que anava a les urnes a votar. La detenció injustificada i injusta de Tamara Carrasco. L’escandalós silenci sobre la relació entre el CNI i l’imam de Ripoll, fosc personatge que no va ser detingut malgrat l’arsenal de bombones de butà que tenia en un xalet per perpetrar atemptats  com va succeir.

4. ICETA I VOX NO TENEN CREDIBILITAT. Mentre el monàrquic Miquel Iceta, com les borbòniques Inés Arrimadas i Lorena Roldan, creu la versió de la guardia civil. Però Iceta, Arrimadas, Roldan, VOX i similars no mereixen  cap credibilitat.  

5. L’ESTAT MENTEIX I CRIMINALITZA. Quina diferència amb els presidents de Catalunya quan parlen de les detencions per part de la guardia civil en funcions de policia judicial. Quin Torra: «Intenten tornar a construir un relat de violència abans de la sentència”. Carles Puigdemont: “Sabem com van actuar en el cas de la Tamara, i com ho han fet en d’altres casos. Primer detenen i després busquen proves que no aguanten cap de les greus acusacions. Tot al servei d’un relat, que és en el que s’ha convertit la democràcia espanyola”. També la consellera Meritxell Budó: “Vistos els antecedents sobre aquesta mena d’operacions de l’Audiència Nacional, exigim explicacions immediates. Prou vulneració de la presumpció d’innocència, prou criminalització i prou teatralització. L’independentisme és i serà sempre pacífic i democràtic”.

6. ACUSAR AL SOBIRANISME PACIFIC DE VIOLENT ES VIOLENCIA. Algunes  conclusions. Canosa: “La sentència ja ha arribat. Confieu en Espanya i ella us sentenciarà”. El periodista Suso de Toro: “L’operació policial d’aquest dilluns a Catalunya, 500 guàrdies civils, no busca erradicar una suposada violència. És una provocació del Govern espanyol, que cerca generar una resposta violenta. Els catalans haurien de tenir la maduresa de no caure en la provocació”. Un conclusió d’aquest blog. El règim espanyol és violent quan actua per crear un relat de violència contra l’independentisme català que sempre i de manera massiva i interclassista es cívic i pacífic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir esta entrada