Qui voti Cuatrifachito vota falangisme

251

Tres del Cuatrifachito: PSOE, Cs, PP. Falta VOX

Qui voti Cuatrifachito vota falangisme. El front espanyolista de PSOE, PP, CS i VOX (liderats per Pedro Sánchez, Pablo Casado, Albert Rivera, Santiago Abascal) comparteixen el falangisme de José Antonio Primo de Riverta en la qüestió espanyola.

1. IDEARI FALANGISTA DEL CUATRIFACHITO. José Antonio Primo de Rivera y Sáenz de Heredia (Madrid 24 d’abril de 1903 / Alacant 20 de novembre de 1936) fou advocat i polític. Primogènit del dictador Miguel Primo de Rivera. Fundador de la Falange Española, moviment polític de caràcter feixista. Acusat de conspiració i rebel·lió militar contra el Govern de la Segona República Espanyola, fou condemnat a mort i executat durant els primeres mesos de la guerra civil espanyola.

L’ideari joseantoniano sona al llenguatge emprat pel Cuatrifachito… “España es una unidad de destino en lo universal (…) Nosotros amamos a Cataluña por española, y porque amamos a Cataluña la queremos más española cada vez (…) España es irrevocable. Los españoles podrán decidir acerca de cosas secundarias; pero acerca de la esencia misma de España no tienen nada que decidir (…) Entregar Estatutos a regiones minadas de separatismo; multiplicar con los instrumentos del Estatuto las fuerzas operantes contra la unidad de España; dimitir la función estatal de vigilar sin descanso el desarrollo de toda la tendencia a la secesión es, ni más ni menos, un crimen”.

2. CATALUÑA CON Ñ. Qui vulgui que quedi clar que Cataluña (amb Ñ majúscula d’España) és un territori regional i no és una “nacionalitat” com diu la seva Constitució (article 2) … cal que voti el Cuatrifachito.

3. MONARQUIA IMPOSADA. Qui vulgui donar suport a la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la persona de Juan Carlos I, pare de Felipe VI, i impedir una república catalana nascuda de manera democràtica i pacífica a les urnes … cal que voti el Cuatrifachito.

4. REPRESSOR 155. Qui vulgui imposar el 155 repressor que perjudica Catalunya, els seus drets, les seves llibertats, la seva economia, la seva projecció internacional, els interessos de la seva ciutadania sigui quina sigui la seva opció política… cal que voti el Cuatrifachito.

5. EXILI I PRESÓ. Qui vulgui que els exiliats i els presos polítics catalans continuïn castigats a l’exili i a la presó… cal que voti el Cuatrifachito.

6. REFERÈNDUM CONSTITUCIONAL. Qui vulgui impedir la celebració d’un referèndum, possibilitat prevista a la Constitució (article 92.1)… que voti el Cuatrifachito.

7. DRETS HUMANS. Qui es negui a interpretar la Constitució segons la Declaració Universal dels Drets Humans i els acords internacionals ratificats per  Espanya, que inclou el dret d’autodeterminació, (article 10.2)… cal que voti el Cuatrifachito.

8. CLAVEGUERES DE L’ESTAT. Qui vulgui que les clavegueres de l’estat, que la policia actuï impunement amb violència, que J Zaragozin (PSOE) és reuneixi amb Alicia Sáncjez Camacho (PP) a La Camarga… que voti el Cuatrifachito.

8. ICETA, ARRIMADAS, ALBIOL. Qui vulgui que Miquel Iceta (PSOE) Ines Arrimadas (Cs) i Xavier Garcia Albiol (PP) vagin junts al Tribunal Constitucional contra Catalunya… que voti Cuatrifachito.

9. ARMAMENT A DICTADURES. Qui vulgui que el Govern monàrquic (PP o PSOE) vengui armament a règims dictatorials com Aràbia Saudita… que voti el Cuatrofachito.

10.TC I TS DESPRESTIGIATS. Qui vulgui que els desprestigiats Tribunal Constitucional i el Tribunal Suprem continuïn fent una interpretació i aplicació restrictiva de la seva Constitució… que voti el Cuatrifachito.

11. DRETS I LLIBERTATS. Qui vulgui que no siguin respectats ni promoguts els drets i les llibertats de les persones i dels pobles, com Catalunya… que voti el Triofachito

 

Compartir esta entrada