Pedro Sánchez com VOX

397

El discurs i l’actuació de Pedro Sánchez coincideixen amb les de VOX (PSOE, PP, CS, sectors de Podemos… ) en molts punts. Un espanyol teòricament d’”esquerres” es com un espanyol d’ultradreta.

1. Pedro Sánchez i Vox són defensors a ultrança de la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en contra del republicanisme, sobretot contra la república catalana.

2. Sánchez i VOX actuen de manera centralista sense cap realització ni cap sentit federal de l’estat.

3. Sánchez i VOX defensen una nació espanyola mítica i eterna que exclou el reconeixement de Catalunya com a poble i com a nació.

4. Sánchez i VOX no reconeixen el dret dret d’autodeterminació dels pobles malgrat ho estableixen la Declaració Universal de Drets Humans i la Carta de les Nacions Unides.

5. Sánchez i VOX transgredeixen la Constitució espanyola que ha de respectar el dret d’autodeterminació perquè el text constitucional ha d’interpretar-se i aplicar-se ,segons la Declaració i la Carta mencionades anteriorment.

6. Sánchez i VOX defensen a ultrança la unitat de la nació espanyola, negant que Catalunya és nació dons l’actual estat espanyol, i ho defensen encara que sigui trepitjant els drets humans i les llibertats i els drets de les persones i dels pobles.

7. Sánchez i VOX aplaudeixen el “a por ellos” que sectors de la població espanyola va vomitar per animar a la policia destinada a Catalunya per reprimir la gent que volia anar a les urnes el dia del referèndum.

8. Sánchez i VOX neguen que l’actuació de la policia espanyola el dia del referèndum fos violenta malgrat que ho veié en directe per televisió tota Europa i el món sencer.

9. Sánchez i VOX aplaudeixen el discurs de Felipe VI que tan malament va caure a Catalunya, fins i tot en sectors espanyolistes.

10. Sánchez i VOX neguen que els exiliats i presos polítics catalans siguin exiliats i presos polítics catalans, i els maltracten al considerar-los perillosos criminals violents.

11. Sánchez i VOX s’oposen a investigar les relacions entre l’imam de Ripoll, implicat en l’atemptat terrorisme a Catalunya, amb els serveis secrets espanyols.

12. Sánchez i VOX prefereixen la repressió a les urnes i son favorables a impulsar el 155.

13. Sánchez i VOX volen dialogar amb dictadures com la d’Arabia Saudita per fer negoci amb l’armament però es neguen el diàleg amb el Govern de Catalunya i el sobiranisme democràtic i pacífic català.

14. Sí, Pedro Sanchez es com VOX (PSOE, PP, CS, sectors de Podemos). Per tant, ERC, JxCat i CUP han d’actuar en conseqüència.

Compartir esta entrada