Sinistre Borrell. Del terrorisme GAL a l’espionatge a Europa

447

L’antidemocràtic espionatge perpetrat per Josep Borrell a Europa (delegacions de Catalunya a Berlín, Londres i Ginebra) és barroerament coherent amb el seu suport a José Barrionuevo i Rafael Vera, condemnats pel terrorisme d’estat del sinistre GAL (Grupos Antiterroristas de Liberación)

1. GUERRA BRUTA. Borrell assegura (13/09/1998) que defensar Barrionuevo (ministre d’Interior) i Vera (secretari d’estat de Seguretat), condemnats per terrorisme d’estat, forma part del seu projecte de futur. Textualment: «La solidaritat amb aquests companys va irrenunciablement unida al nostre projecte de futur”. Paraules dites quan Barrionuevo i Vera foren condemnats per la seva implicació amb els GAL, grups armats parapolicials espanyols que practicaren la guerra bruta o terrorisme d’estat.

Dirigents socialistes (Felipe González, Joaquín Almunia, Alfonso Guerra, José Bono, Josep Borrell) es concentraren a la presó de Guadalajara quan  Barrionuevo i Vera van ingressar-hi (25/02/2003). Borrell va dir: «La concentració de Guadalajara és un acte cívic. La gent expressa la seva emoció, afecte i solidaritat amb els condemnats. No és un aldarull que pugui interpretar-se com un acte de rebel·lia institucional o desacatament a la justícia”. 

2. DESINFECTADOR DE CATALANS I MATANÇA D’INDIS. L’historial del sinistre Borrell mostra altres perilloses afirmacions. Apel.la a desinfectar Catalunya per curar-la de la malaltia de l’independentisme. Ho va propugnar en un míting de l’ultra franquista Societat Civil Els catalans, segons ell, només quedaran desinfectats si defensen la sobirania d’Espanya, no la sobirania de Catalunya.

Borrell, en el seu procés delirant, també afirma, a la Universidad Complutense, que una de les causes per les quals Estats Units te un alt nivell de cohesió és haver nascut d’una independència pràcticament sense història i perquè els colonitzadors “l’únic que feren fou matar quatre indis”. Les paraules de Borrell són indecents perquè amaga que la població nativa abans de la colonització era d’unes 10 milions de persones i a l’any 1900 era només de 300 mil persones. Ep, Borrell, els quatre indis assassinats i la dotzena d’exiliats i presos polítics catalans són persones.

Compartir esta entrada