Colau nua metamorfosada en un monstruós escarabat del 155

321

La  monàrquica espanyola Ada Colau es despulla de falsos esquerranismes i queda metamorfosada en un monstruós escarabat kafkià del repressor 155

1. METAMORFOSI: canvi pel qual una cosa perd la seva forma natural per a prendre’n una altra. Canvi complet d’una persona o cosa quant al seu caràcter exterior. METAMORFOSAR: Transformar. La larva es metamorfosa en papallona.

2. ADA PAPALLONA?. La candidata nua apareix tal com es amb el pas dels anys. Un ser políticament decrèpit. DECRÈPIT-A: Arribat a un grau extrem de decadència física, deguda a la vellesa. 

3. VOTS INFERNALS. Del seu “No em prestaria mai a operacions estranyes per ser alcaldessa”, Colau ha passat impúdicament al “tots els vots que vinguin, benvinguts siguin per la investidura”. Accepta  i blanqueja tots els vots… Els ultradretans de Manuel Valls, fracassat a França… Els del franquisme i els seus hereus… Els del mateix diable. Colau només pot ser alcaldessa amb aquests vots infernals. Només tanca la porta als exiliats i presos polítics catalans que són perseguits pel seu compromís fidel a la democràcia, la llibertat, la solidaritat, el pacifisme, la sobirania/independència.

4.  METAMORFOSI. La vergonyosa degradació política i ètica de Colau s’entén millor a la llum de “La metamorfosi” de l’escriptor Franz Kafka. El relat de Kafka tracta d’un personatge que se’n va a dormir a la nit i l’endemà és desperta com un estrany i fastigós insecte. El monstruós escarabat en que s’ha convertit el personatge, Gregor Samsa, avui Ada Colau, va tenint un pensar i un parlar irracional, cada vegada més deshumanitzat. La seva actuació afecta negativament a la convivència.

5. CLAVEGUERES MEDIÀTIQUES I DE L’ESTAT. L’Ada Colau de fa uns anys, si es que realment va existir, diria avui de si mateixa que Colau es monàrquica, no republicana; reaccionaria, no d’esquerres; repressora del 155, no solidària amb els exiliats i presos polítics; sobiranista espanyola, no sobiranista catalana; d’una Barcelona provinciana d’Espanya, no d’una Barcelona internacional capital de Catalunya. L’escarabat és feliç que ara les clavegueres mediàtiques i de l’estat li donin suport.

 

 

Compartir esta entrada