Iceta amaga que Rubalcaba va condecorar al sinistre comissari Villarejo

304

Miquel Iceta amaga que Alfredo Pérez Rubalcaba, que acaba de morir, va condecorar al sinistre comissari José Manuel Villarejo amb la “Cruz al Mérito Policial con distintivo rojo”

1. PATRIOTISME ESPANYOL. Alfredo Pérez Rubalcaba, com ministre de l’Interior del Govern del PSOE, va  condecorar l’any 2009 al comissari José Manuel Villarejo amb la “Cruz al Mérito Policial con distintivo rojo”. Aquesta condecoració és pensionada. Inclou un increment del 10%del salari base amb caràcter vitalici. El sinistre Villarejo  també va ser condecorat el 2013 per un altre patriota espanyol i amb gran sentit d’estat com Jorge Fernández Diaz quan era ministre d’Interior del Govern del PP. 

2. VILLAREJO DE LES CLAVEGUERES. Quin gran patriota i sentit d’estat té el molt elogiat Rubalcaba! D’estat espanyol. D’estat que mai fou, no és i no hi ha perspectiva de que sigui federal. D’estat no republicà sinó monàrquic, d’una monarquia imposada pel dictador Francisco Franco. D’estat del 155 repressor. D’estat de les clavegueres on s’ha mogut Villarejo fins a ser condecorat per grans homes d’estat com Fernández Díaz i Pérez Rubalcaba, tanto monta, monta tanto.

3. PLORICÓ O HISTRIÓ ICETA. I que fa el ballarí Iceta que s’arrossega per la pols de la política implorant als perseguits independentistes catalans que el votin per ser president del Senat perquè ell és català com ho és l’espanyol Albert Rivera. Iceta plora i plora. Més ploricó i més histrió que mai. Ploricó: Plor fingit. Histrió: actor, especialment en sentit pejoratiu. Iceta plora en un intent de manipular sense el més mínim respecte als morts, en aquest cas a Rubalcaba, per motius electorals amb l’intent d’obtenir un miserable grapat més de vots.

 

 

 

 
 

Compartir esta entrada