Escándol. El monàrquic espanyol Iceta del 155 vol presidir el Senat

455

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, pensa en Miquel Iceta com president del Senat. Escandalós i decebedor tenint en compte les característiques del personatge

1. COBRA SEMPRE DE LA POLÍTICA. L’espanyol Miquel Iceta és un personatge que porta tota la seva vida a sou de la política, del seu partit i de les institucions. Porta 35 dels seus 59 anys d’edat vinculat a aquests tres àmbits, lluny del que és treballar en la societat Forma part d’una casta que impedeix la renovació democràtica de la política, del seu partit i de les institucions.

2. SERVIL A LA MONARQUIA. Iceta, com el seu partit (PSOE), no és republicà. Està en contra de la república espanyola i, sobretot, de la república catalana. Manté una adhesió plena i servil a la monarquia de Felipe VI, hereu del seu pare Juan Carlos I, rei imposat pel dictador Francisco Franco.

3. FEDERALISME FRACASSAT. Iceta, com el PSOE, no és federal. El seu partit no ha federat res, ni des del govern ni des de l’oposició, en la seva llarga història. El teòric federalisme espanyol del PSOE és un fracàs colossal. Un bluf.

4. COMPLICE DE LA REPRESSIÓ. Iceta i el seu partit són còmplices del PP, C,s i VOX en  l’aplicació del repressor 155 contra Catalunya i les seves institucions. Ara s’arrosega per terra demanant als perversos independentistes poder ser escollit pel Parlament de Catalunya que ell va contribuir a tancar per la força. Quina barra! Quina poca vergonya!.

5. MANIFESTANT AMB PP I C,S. Iceta, primer secretari del PSC, s’ha manifestat sovint al carrer amb PP, C’s, SCC (Sociedad Civil Catalana), grups falangistes, el delegat governamental Enric Millo de trista memòria i similars que són activistes contraris al catalanisme polític.

6. HISTORIAL FOSC. Iceta te un historial polític fosc. Col·laborador del que fou ministre i vicepresident del Govern espanyol, Narcís Serra, un home involucrat en l’afer de la Caixa de Catalunya. Serra i els directius s’apujaren molt el sou mentre l’entitat patia una gravíssima crisi econòmica.

7. SUPORT AL NEFAST BORRELL. Iceta és un personatge que dona ple suport al nefast José Borrell, l’individu que va fer-se seva la política de José Barrionuevo i Rafael Vera, condemnats pel terrorisme d’estat dels GAL. L’individu que va justificar als colonitzadors amb l’argument que nomes mataren quatre indis.  L’individu que anima a desinfectar Catalunya del  virus del sobiranisme democràtic i pacífic.

8. ENEMIC DE PUIGDEMONT. Iceta és un personatge que  mostra  cap mena  d’humanitat i sensibilitat amb els exiliats i presos polítics catalans, i menys amb el president Carles Puigdemont que, per ell, és el principal enemic a batre pel règim espanyol i les seves institucions com el Senat

Compartir esta entrada