Només Junts per Catalunyua proposa i aplica «Tots junts vencerem»

251

El missatge polític i electoral de Junts per Catalunya, liderat pel president Carles Puigdemont, es sintetitza en la cançó “Tots Junts vencerem”

1. La repressió del règim espanyol contra el sobiranisme democràtic i pacífic català es dona en tots els àmbits: institucional, judicial, polític, policial, mediàtic, clavegueres de l’estat. La repressió espanyola és tant potent, brutal  i injusta que cal una resposta política, estratègica, tàctica i electoral del sobiranisme que sigui unitària en els comicis espanyols, municipals i europeus. El que importa és l’hegemonia del sobiranisme/independentisme a Catalunya, a l’estat espanyol, a Europa i al món. Aquesta és la tesi de Carles Puigdemont i de Junts per Catalunya.

2. La tesi d’Oriol Junqueras i d’ERC no és la unitària ni l’hegemonia del sobiranisme. Prefereixen jugar la carta de l’hegemonia partidista. ERC ja es va negar el 30 de gener del 2018 a investir el legítim president que va guanyar les eleccions del 21D  del 2017. Junqueras opta per anar a les eleccions europees en una llista amb partits gallecs i bascos enlloc de ser el número u d’una candidatura en que Puigdemont acceptava ser el número dos. ERC obra la porta a que de les posteriors eleccions locals sorgeixi a Barcelona, capital de Catalunya, un govern municipal no sobiranista.

3. L’espanyolisme (Corona, Vox, PP, C’s, PSOEPSC) estan encantats amb l’opció d’ERC perquè vol que les forces sobiranistes catalanes vegin desunides.

4. Només Junts per Catalunya (JxCAT) diu, promou i practica el “Tots junts vencerem”. Aquell compromès, esperançador  i vigent crit “We shall overcome”. Cançó reivindicativa i de protesta convertit en un himne del Moviment Afroamericà pels Drets Civils als Estats Units. Cançó que va ser popularitzada per Pete Seeger, Joan Baez i pels cantants i la gent del poble català.

Tots junts vencerem, tots junts vencerem.
Tots junts vencerem per fi.
Dins del meu cor, jo tinc la fe.
Tots junts vencerem per fi.

Junts caminarem, junts caminarem.
Junts caminarem per fi.
Dins del meu cor, jo tinc la fe,
Tots junts vencerem per fi.

 Tot el món sencer, tot el món sencer.
Tot el món sencer, per fi.
Dins del meu cor, jo tinc la fe.
Tots junts vencerem per fi.

No hem de tenir por, no hem de tenir por.
No hem de tenir por, avui.
Dins del meu cor, jo tinc la fe.
Tots junts vencerem per fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir esta entrada