La trista Espanya en blanc i negra que vol el PSOEPSC

263

Els cartells en blanc i negra de Pedro Sánchez i Meritxell Batet són imatge de la trista Espanya en blanc i negra que vol el PSOEPSC. Parlen de l’”Espanya que vols”… però no parlen de la Catalunya que vols… no fos cas que els seus dirigents mes casposos s’emprenyessin i el partit perdés vots en l’Espanya provinciana.

1. PSOEPSC vol una Espanya monàrquica imposada pel dictador Francisco Franco. Renuncia a la república espanyola i, sobretot, a la república catalana.

2. PSOEPSC vol l’Espanya falsament autonomista fruit de les sistemàtiques interpretacions restrictives del desprestigiat Tribunal Constitucional. Renuncia al federalisme fracassat i a exercir el dret d’autodeterminació.

3. PSOEPSC vol l’Espanya del no es no, de la repressió i del 155 que ja va impulsar amb PP, Cs i Vox. Renuncia al diàleg i a l’entesa amb els demòcrates.

4. PSOEPSC vol l’Espanya que s’imposa a Catalunya a la que tracta com una regió. Renuncia a la Catalunya nació que tracti a Espanya en igualtat de condicions i sense una relació de dependència.

5. PSOEPSC blanqueja l’Espanya ultra de PP, Cs i Vox que menysprea Catalunya i les seves institucions. Renuncia a defensar Catalunya davant l’assetjament a que es sotmesa per part del sistema judicial, policial, institucional, la caverna mediàtica i les clavegueres de l’estat que en el seu dia crearen el terrorisme d’estat dels Gal.

6. PSOEPSC vol una Espanya que no reconeix exiliats, presos i perseguits polítics catalans. Vol que Catalunya oblidi els seus exiliats, presos i perseguits polítics.

7. PSOEPSC vol una Espanya amb polítics que viuen de la política i que no es renoven com José Zaragoza i Miquel Iceta que ocupen càrrecs publics des de fa més de trenta anys. No vol una Catalunya que renova els seus lideratges en les altres formacions polítiques.

 

 

 

Compartir esta entrada