Arri arri arri madas i Pedro Sánchez contra la República

485

Els espanyols Ines Arrimadas (Ciudadanos) i Pedro Sánchez (PsoePsc) han demostrat aquest cap de setmana en terres d’exili republicà que són radicalment monàrquics i contraris a la República espanyola i a la República catalana.

1. Els borbònics Arrimadas i Sánchez són ultra defensors de la monarquia espanyola. Aquella monarquia personificada avui per Felipe VI, fill de Juan Carlos I, rei imposat pel dictador Franco.

2. Arrimadas i Sánchez són al·lèrgics al groc. Menyspreen el color que és símbol de la llibertat de tothom, especialment dels justos que són perseguits.  

3. La cartellista de Ciudadanos i el que sembla líder del PsoePsc són personatges claus en la imposició del repressiu 155 contra el sobiranisme català democràtic i pacífic. Aquest article de la Constitución s’interposa contra el sobiranisme català i perjudica a la societat catalana. 

4. Ambdós han coincidit en el dia que han visitat terres democràtiques, lliures i de l’exili a Europa. El monàrquic Sánchez ha visitat les tombes dels  exiliats Manuel Azaña (ex president de la II República espanyola), i del poeta Antonio Machado, a Montauban i Cotlliure. Sánchez ha depositat una bandera monàrquica en la tomba del republicà Azaña!!!. Patètic. Quina manca de sensibilitat. Quina hipocresia. Quina incoherència! Quina demagògia! Afortunadament un grup de catalans han cridat davant el president espanyol a favor la llibertat dels catalans que en ple 2019 estan a la presó i a l’exili.

5. Arrimadas ha anat a Waterloo en un intent de muntar un show minoritari i ridícul  davant la Casa de la República on resideix Carles Puigdemont, president  exiliat que viu amb llibertat a l’Europa democràtica. Arrimadas ha dit que la Casa de la República es pagada per la ciutadania. Es una mentidera convulsiva. L’únic artefacte pagat amb el diner dels espanyols i també dels catalans, siguin o no sobiranistes, és el seu estimat i sinistre Valle de los Caídos. Per això, la gent ja canta:

Arri arri arri madas

arri arri arri arriba Franco y España

Compartir esta entrada