Abadesses de Catalunya defensen l’autodeterminació

553

Les abadesses i priores benedictines i cistercenques de Catalunya signen un manifest conjunt a favor dels drets del poble català.

 

Davant la situació tan greu del nostre poble, les abadesses i priores dels monestirs femenins catalans de Sant Pere de les Puel.les, Sant Daniel de Girona, Sant Benet de Montserrat, Santa Maria de Vallbona de les Monges i Santa Maria de Valldonzella, com a deixebles de Jesucrist i compromeses amb el nostre poble:

 Expressem el nostre rebuig a l’ús de la força i a la vulneració dels drets del govern i del poble catalans.

 Donem suport a totes les persones que defensen els drets legítims de la llibertat d’expressió, de la democràcia i de l’autodeterminació perquè totes les veus del poble català puguin ser escoltades.

Preguem per tot el que estem vivint, amb el desig que prevalgui la serenitat, el respecte i la pau.

 Esperança Atarés (presidenta de la Federació Catalana de Monges benedictines i abadessa de Sant Pere de les Puel·les), Maria Assumpció Pifarré (priora administradora de Sant Daniel de Girona), Maria del Mar Albajar  (abadessa de Sant Benet de Montserrat), Anna Maria Camprubí (abadessa de Santa Maria de Vallbona de les Monges), Núria Illa (priora de Santa Maria de Valldonzella).

Compartir esta entrada