Presos polítics i venda d’armes atempten contra l’estat

505

Pedro Sánchez (PSOE) i Pablo Casado (PP) amaguen que el que atempta contra la democràcia i l’estat és l’existència de presos polítics i la venda d’armes a països no democràtics. El seu to és diferent però coincideixen en el fons.

1. Sánchez i Casado pertanyen a uns partits, PSOE i PP, que tenen la responsabilitat de que hi hagi presos polítics en el règim monàrquic espanyol. Aquests presos són els dirigents polítics i cívics sobiranistes catalans, demòcrates i pacífics que, sense judici, estan en presó preventiva. Són tractats com perillosos criminals violents en el règim monàrquic espanyol. Mentre, els exiliats son considerats a Europa com demòcrates, estan en llibertat i no són perseguits.

2. La repressió del 155, inclosa l’actuació de la policia espanyola el dia 1 d’octubre, endegada pels partits de Casado i Sánchez, que es presenten com defensors del estat, son els que amenacen l’Estat. Casado tuiteja en la llengua de l’imperi: “Como ya le dije a Sánchez en La Moncloa, si los independentistas siguen incumpliendo la Ley y amenazando al Estado solicitaremos la activación del art. 155 y garantizaremos con nuestros votos en el Senado su aprobación. No permitiremos ningún tipo de amenaza al estado de Derecho”.

3. El dirigent del PP, sota sospita pels seus obscurs màsters, ha estat contestat en un altre tuït en català perquè n’aprengui com els catalans aprenen  l’espanyol. “Casado o solter hauria de saber que el que ataca la democràcia y l’estat es que innocents polítics sobiranistes catalanes estiguin en presó preventiva mentre son lliures a Europa”.

4. També  Sánchez i Casado han de reconèixer que PSOE i PP atempten greument contra la democràcia i l’estat quan el règim monàrquic espanyol es dedica a fer negoci venen armament a Aràbia Saudita i països dèspotes similars. Arabia Saudita ha estat acusada de cometre crims contra la humanitat. Amb armament espanyol? Aràbia Saudita és el primer client de la industria armamentista espanyola.

Compartir esta entrada