Iceta. Premio Nacional de Cultura Española per a “Polònia” de Toni Soler…

235

Diuen, diuen que el ministre borbònic i juancarlista Miquel Iceta concedirà el Premi Nacional de Cultura Española a “Polònia”, creat i presentat pel ben pagat Toni Soler i Guasch. El ministeri te en compte que aquest programa de TV3espanyola mereix aquest guardó pel seu to junqueril, aragonesil  i rufianesc  a favor del PSOE i per distorsionar sistemàticament les actuacions de Carles Puigdemont, Laura Borràs i el seu entorn polític. Diuen.

2.- Els fets ho avalen. “Polònia” no fa broma dels brams mitinescos d’Oriol Junqueras i Marta Vilalta. No fa broma del nivell (?) cultural i polític de Gabriel Rufián. No fa broma de la vinculació del germà de Junqueras, Roger, amb Ferrovial. No fa broma d’Alba Vergés que ha col·locat a la seva germana Núria a la Generalitat. No fa broma de l’Alba Vergés, la gran usurpadora de les funcions de la innocent i legitima presidenta del Parlament, Laura Borràs. No fa broma de l’afer de marihuana trobada en un magatzem de Pineda de Mar, ni de  la fortuna de la família de Pere Aragonés des de que va tenir un avi que fou un activista alcalde franquista i fraguista. No fa broma del comissari polític SS (Sergi Sol), acusat de masclista per Pilar Carracelas que ha estat apartada de les tertúlies de TV3 com ho ha estat, entre altres crítics d’ER, Albano Dante Fachín. No fa broma dels casos de nepotisme que afecten a ER. No fa broma del fracàs de la taula de diàleg entre PSOE i ER que no es taula ni diàleg. No fa broma del pacte submís d’ER amb el PSOE dels GAL, del 155, del Catalangate. No fa broma de Carme Forcadell que, quan presidia l’ANC, va cridar allò de “President, posi les urnes. No fa broma de diaris com “La Vanguardia”, “El Periódico”, l’”Ara” que no son precisament independentistes i que estan ben subvencionats via ER

3.- Els que fan “Polònia” diuen que es un programa d’humor satíric. Però un programa sectari i demagògic no te credibilitat. Un programa sense credibilitat no és mai un programa d’humor satíric. Només és mereix un premi ministerial de cultura espanyola. “Polònia” s`ha convertit en “Colònia”. “Colònia. Territori sotmès al domini polític, militar i econòmic d’una potència forana, regit generalment per una legislació especial” (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada