Putin i Juan Carlos I, ai ai ai

4494

PUNT.- Les borbònica / juancarlista Zarzuela i Moncloa no han informat que Juan Carlos I hagi retornat a Vladimir Putin la condecoració que el dictador rus va concedir al rei espanyol el 19 de juliol del 2012, malgrat el temps transcorregut de la guerra endegada per Rússia contra Ucraïna, la seva població i la seva sobirania nacional.

CONTRAPUNTS.- Sobre Putin recau la principal responsabilitat de les morts d’ambdós bàndols i de l’exili massiu d’ucraïnesos, experiència viscuda i soferta per molta gent dels pobles espanyol i català.

“Ai, ai, ai: expressió usada per a manifestar especialment el dolor i freqüentment el fet d’adonar-se d’un oblit” (Diccionari de la llengua catalana)

Juan Carlos I, imposat com a rei pel dictador Francisco Franco a qui va jurar fidelitat, està ocupat en altres qüestions. Una és la seva estada a Abu Dhabi degut a foscos motius financers i de faldilles on viu com un rei. L’altra qüestió és el fet que la justícia britànica li nega una suposada immunitat. El Tribunal Superior de Justícia britànic seguirà el procés contra el pare de Felipe VI per un presumpte delicte d’assetjament contra una de les seves mes famoses amants, Corinna Larsen. Ai, ai, ai

Comparteix aquesta entrada