Pedro Sánchez no s’atreveix a posar llum a la fosca relació Kremlin / Zarzuela / Moncloa

442

El president Pedro Sánchez i el seu servent portaveu Gabriel Rufián utilitzen les desacreditades clavegueres de l’estat i l’actuació bèl·lica de Vladimir Putin per atacar de manera bruta a Junts i a Carles Puigdemont. (“Bruta: contrari a la decència, a l’honestedat”. Diccionari de la llengua catalana).

2.- El que cal es posar llum a la fosca relació entre Kremlin, Zarzuela i Moncloa. A les dues darreres dècades hi ha hagut nombroses trobades entre Vladimir Putin, els reis Juan Carlos I i Felipe VI, els presidents i polítics de PP i PSOE. El responsable d’informar d’aquest secret d’estat sobre les relacions entre els règims espanyol i rus es avui el president Sánchez. El seu fidel servent i demagog Rufián xerra molt però no en sap res de res.

3.- Juan Carlos I fou condecorat per Putin al Kremlin: 19/07/2002. José Maria Aznar (PP) ha mantingut nombroses trobades amb Putin al Kremlin: 21/10/2002, 18/10/2004, 2007, 21/06/2016. José Luis Rodríguez Zapatero (PSOE) s’ha reunit amb Putin al Kremlin: 10/12/2004. Mariano Rajoy (PP) s’ha reunit amb Putin a Sant Petersburg: 06/07/2013. Felipe VI va tenir una trobada amb Putin a Kazajistan: 09/06/2017. Josep Borrell (PSOE) s’ha reunit amb el ministre Serguei Lavrov a Moscou: 05/02/2021.

4.- Tots ells, des de Juan Carlos a Borrell, expressen durant aquests anys paraules d’elogi cap el dictador Putin i apel·len a establir una cooperació entre els règims rus i espanyol. L’avui anomenat rei emèrit va dir en el seu discurs en agraïment a la condecoració que li va lliurar Putin (19/07/2012): “Espanya, senyor president, es congratula dels èxits aconseguits pel vostre país i del camí del progrés que des de fa anys ve transitant. Rússia s’ha consolidat com a soci de primer ordre de la Unió Europea (…) Els reptes de la societat internacional del segle XXI requereixen dels nostres esforços conjunts”. Òndia!

5.- Que diu de tot això Pedro Sánchez? És un secret d’estat? Calla com un covard. (“Covard: Que té por del perill. Que duu la cua entre les potes”. Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada