Abraçada de l’os Illa (GAL, 155, ultraespanyolisme…) contra el sobiranisme català

137

L’espanyol Salvador Illa (PSOE) practica l’abraçada de l’os contra el sobiranisme català. Contra Junts, que no es fia ni  un pel del PSOE ni d’Illa. Contra ERC, que no s’adona, o no  vol adonar-se, que torna a ser enganyat pel PSOE i per IIla amb qui manté un flirteig ridícul.

2.- L’expressió abraçada de l’os serveix per descriure les mostres d’afecte i simpatia que, en realitat, volen danyar els qui les reben. (Així s’explica  a la Revista dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació). Illa es presenta com un polític moderat, demòcrata radical, dialogant, eficaç. Però la seva trajectòria desmenteix aquesta santificació profana.

3.- Illa pertany en cos ànima al PSOE, partit que va crear  el terrorisme d’Estat dels GAL.

4.- Illa és un dels polítics espanyols que mes ha defensat l’aplicació de l’article 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals.

5.- Illa també llença el federalisme i el republicanisme  a la paperera de la història, i ho substitueix pel centralisme polític-econòmic i per la monarquia borbònica imposada pel dictador Francisco Franco.

6.- Illa no reconeix que Catalunya es una nació i que te el dret legítim a l’autodeterminació i, en canvi, propugna una Calalunya provinciana i del vell regionalisme.

7.- Illa es manifesta en actes públics i al carrer amb els sectors mes ultres i reaccionaris del PP, VOX, Sociedad Civil Catalana i dels desapareguts Ciudadanos. Precisament el PSOE d’Illa vol recollir vots d’aquests sectors de manera que el PSC es converteixi en un partit cada vegada més conservador, espanyolista, depenent dels interessos de Madrid.

8.- Aquests son alguns motius que avalen que els partits demòcrates i/o sobiranistes no han de votar  a favor de la candidatura de l’espanyol Salvador Illa que aspira a ocupar la presidència de la Generalitat.

Comparteix aquesta entrada