Rull (Junts) perseguit. Illa (Psoe) repressor. Erc suicida

140

La situació política i mediàtica catalana mostra un contrast entre el perseguit Josep Rull (Junts) i el repressor Salvador Illa (PSOE) que compta amb el suïcida ERC.

2.- El cas de Josep Rull trenca els esquemes repressors i espanyolistes. Rull demostra que els perseguits (presó, exili) per la maquinaria repressiva de l’estat espanyol (poders polític, judicial, policial, mediàtic…) poden guanyar  democràticament  esdevenint president del Parlament de Catalunya. El mateix pot succeir, entre altres, amb el president Carles Puigdemont.

3.- Rull, Puigdemont, els demòcrates i sobiranistes / independentistes son perseguits per la imposició del repressor article 155 contra Catalunya i les seves legítimes institucions nacionals. L’actuació repressiva es realitzada pels partit espanyols, com PP i PSOE.  Entre els repressors del PSOE destaca l’espanyol Salvador Illa. El fet que aquest personatge aspiri a presidir la Generalitat es un escàndol.  El seu objectiu es desnacionalitzar i descatalanitzar la Generalitat per convertir la nació catalana  en una regió provincial de l’estructura unitària espanyola i espanyolista.

4.- L’altre partit es ERC que està en caiguda sense fi degut als mals resultats electorals i una forta crisis interna i de lideratge. ERC acabarà en el seu suïcidi polític si no s’allibera del PSOE a Barcelona, Catalunya i Espanya. Un partit, com ERC que també ha sofert la repressió del 155 gràcies a personatges com Illa és plantegi ara la hipòtesi de dona-li suport per tal que sigui president de la Generalitat és incomprensible humanament, èticament, políticament, institucionalment.

5.- Només hi ha una explicació. Uns infiltrats (PSOE) volen que una ERC en caiguda sense aturador sigui un partit feble i opti pel suïcidi polític al servei d’una “España una, grande y libre” que era el somni humit del franquisme

Comparteix aquesta entrada