NO A ILLA (6). L’objectiu d’Illa es “desinfectar” Catalunya amb suport de PP i VOX i perseguir exiliats

95

L’objectiu de l’espanyol Salvador Illa (PSOE) i la del seu tutor Josep Borrell es, diuen, desinfectar Catalunya de la infermetat del sobiranisme / independentisme. Aquesta desinfecció implica controlar la mesa del Parlament i obtenir la presidència de la Generalitat. Illa està disposat a comptar amb el suport de dos partits amb adn franquista com PP i VOX.  

2.- Junts, ERC, CUP tenen la responsabilitat ètica, política, democràtica i nacional d’aturar a Illa. Un Salvador Illa que entre Espanya i Catalunya opta per Espanya… que vol guanyar als tribunals espanyols afins (Constitucional, Suprem…) el que perd a les urnes catalanes… que imposa l’Espanya d’origen franquista a les llibertats i els drets de les persones i dels pobles com el d’autodeterminació… que discrimina sistemàticament l’economia catalana… que imposa el règim gràcies a actuacions policials, l’espionatge, el repressor 155… que persegueix exiliats…

3.- Aquest personatge (Salvador Illa) i el seu partit (PSOE) mostren clarament la seva dependència de la Moncloa. Illa es doblement espanyolista. Primer, perquè defensa la nació espanyola que, segons ell, te supremacia sobre una Catalunya que considera regional i provinciana. I menteix quan diu a crits fins fa quatre dies: “Ni amnistia, ni nada de eso. Lo repito para que quede claro. Ni amnistia ni nada de eso”. I segon, Illa també és futbolísticament un actiu periquito. “Periquito = Espanyolista = Partidari  de l’uniformisme polític dins d’Espanya. Soci o simpatitzant del Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona” (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada