NO A ILLA (5). GAL, “desinfectar” Catalunya,  Putin… i els amics d’Illa

65

PUNT.- El Parlament de Catalunya corra el risc de cometre un error còsmic si facilita que Salvador Illa, candidat del PSOE, sigui elegit president de la Generalitat. Junts, ERC i també la CUP tenen la responsabilitat d’evitar-ho

CONTRAPUNTS. 1.- L’elecció de Salvador Illa seria un error perquè Illa està condicionat pels amics perillosos que te en el seu propi partit. Un d’aquests companys perillosos es Josep Borrell. El seu precedent personal i polític es sinistre. Borrell assegura (13/09/1998) que defensar a José Barrionuevo (ministre d’Interior) y a Rafael Vera (secretari d’Estat de Seguretat) condemnats pel terrorisme d’estat dels GAL “forma part del meu projecte de futur”.

2.- El propi Borrell, en un míting de la franquista Sociedad Civil Catalana, apel.la a “desinfectar a Catalunya per curar-la de la infermetat de l’independentisme”. Òndia! aquest llenguatge és molt bèstia per un polític que ha estat ministre d’Exteriors d’Espanya. Aquest llenguatge per part d’un representant a la Unió Europea en  Afers Exteriors i Política de Seguretat desacredita una UE que vol ser democràtica i defensora dels drets humans i dels pobles.

3.- Borrell també forma part de la llarga llista de polítics espanyols (PSOE, PP, monarquia…) que han elogiat al dictador Vladimir Putin i el Kremlin. Polítics del PSOE com el president José Rodríguez Zapatero (28/09/2007), el president Pedro Sánchez (06/09/2018), José Borrell  (05/02/2021). Politics del PP com el president Mariano Rajoy (06/09/2013), el president José Maria Aznar (03/06/2016). També els reis Juan Carlos I (03/07/2012) i Felipe VI (09/06/2017)

Comparteix aquesta entrada