NO A ILLA (4) El candidat del PSOE demana als altres que toquin de peus terra però ell fa volar coloms

100

Un dels motius per no votar a Salvador Illa és que el candidat del PSOE demana als altres que toquin de peus a terra però ell fa volar coloms. Quin menyspreu als altres! Quina falta de credibilitat!. Salvador Cardús comenta amb ironia: “El de la ‘concòrdia’ i el de ‘el final de l’independentisme’ demana tocar de peus a terra”.

2.- COMÍN NO ES ILLA. Quina diferència en les actituds d’Illa i de Toni Comín (candidat de Junts a les eleccions europees). Comín replica a Illa que hauria d’aplicar-se les crides a la humilitat a si mateix. Diu: “Quan exigim una actitud als altres ens ho hem d’aplicar a nosaltres, i això em fa tenir esperança que serà prou humil per entendre que no té majoria”. Comin critica que el Illa continuï insistint a postular-se per a la investidura, i li demana que entengui que el bloc independentista suma 59 diputats, mentre que l’alternativa unionista suma 48 escons.

3.- PREGUNTES A ILLA SENSE RESPOSTA. Els GAL, terrorisme d’estat impulsat pel Govern del PSOE ¿es tocar de peus a terra? La repressió del 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals ¿és tocar de peus a terra? Els que espien demòcrates ¿és tocar de peus a terra? Enviar el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història, ¿es tocar de peus a terra? Els que es manifesten al carrer, com fa el PSOE i Illa, amb ultres espanyolistes de PP, Ciudadanos, VOX… ¿Es tocar de peus a terra?. Reconèixer Palestina com estat malgrat hi ha en el seu si el determinant terrorisme de Hamás, i mentre es viola el dret pacífic i democràtic de Catalunya a l’autodeterminació ¿és tocar de peus a terra?

Comparteix aquesta entrada