ERC es suïcida si opta per l’espanyolista Illa com president de Catalunya

69

ERC travessa una descomunal crisi interna. Diversos factors ho posen de relleu. La mala gestió governamental del president Pere Aragonés. La cadena de mals resultats electorals. La situació provocada per pràctiques mafioses contra altres partits i contra dirigents del propi partit republicà. El suïcidi polític d’ERC es produirà si ERC opta per l’espanyolista Salvador Illa (PSOE) com president de Catalunya.

2.- Es incomprensible que ERC doni suport a Illa que pertany al partit dels GAL, una organització que va emprar el joc brut violant la democràcia i els legítims drets dels pobles a l’autodeterminació.

3.- Es incomprensible  que ERC col·labori  amb un partit, el PSOE, que va actuar a fons amb el del PP imposant l’article 155 contra els drets, les llibertats i les institucions nacionals de Catalunya.

4.- Es incomprensible que ERC doni suport a Illa, que amb Miquel Iceta  i José Borrell, es manifesta sistemàticament amb entitats franquistes com Sociedad Civil Catalana que te una actuació bel·ligerant contra la llengua catalana i el dret d’autodeterminació de Catalunya.

5.- Es incomprensible  que ERC doni suport a Illa, un polític que demostra la seva mala gestió en els càrrecs públics que ha ocupat (batlle de la Roca, director general d’infraestructurs i director general del Departament de Justícia de la Generalitat, ministre de Sanitat…) i que es declarament regionalista espanyol i antisobiranista català.

Comparteix aquesta entrada