NO A ILLA (1). Motius democràtics per no votar al candidat del PSOE

77

Salvador Illa (algú l’anomena Isla) és el candidat del PSOE a presidir la Generalitat de Catalunya. Serà o no el president, segons el que decideixi el Parlament que encara manté aquesta facultat malgrat l’assetjament de que es objecte pels poders espanyols, des de PSOE a VOX

2.- Els diputats, els partits, les organitzacions, els ciutadans que estan en contra de l’autodeterminació de Catalunya i volen una Catalunya regional, provinciana i subordinada econòmica i políticament a Espanya (PSOE, PP, VOX, la resta de Ciudadanos, Sociedad Civil Catalana i similars) podrien votar a favor d’Illa. Per què? Perquè Illa preconitza una Catalunya regional subordinada a Espanya, dominada per hereus del franquisme i per sectors financers i mediàtics col·laboracionistes.

3.- Els diputats, els partits, les organitzacions, els ciutadans que estan a favor del legítim i democràtic dret d’autodeterminació de Catalunya han de dir i votar “no” a Illa perquè el candidat del PSOE està en contra, activament en contra, d’una Catalunya autodeterminada i sobirana. Els diputats, els partits, les organitzacions i els ciutadans que volen que la relació entre Espanya i Catalunya es basi en la democràcia, la llibertat, la solidaritat, el mutu respecte a la sobirania / independència d’ambdues nacions, Catalunya i Espanya, no han de votar a Illa perquè el candidat del PSOE no accepta una relació entre Catalunya i Espanya en aquests termes democràtics

Comparteix aquesta entrada