Rèplica a Sánchez/Illa. NO al bla bla bla “te quiero”. a la llibertat del poble

90

Pedro Sánchez (acompanyat de Salvador Illa, que dona preferència als interessos de la Moncloa per sobre dels drets i les llibertats nacionals de Catalunya) proclama que les eleccions del 12 de maig mostren que “Cataluña quiere España”. Un Illa que es manifesta públicament al carrer amb els espanyols mes espanyolistes (foto)

2.- Sánchez no diu res dels que han tingut que participar en les eleccions des de l’exili com el president Carles Puigdemont. Tampoc diu res de si l’Espanya de Sánchez i d’Illa estima Catalunya amb fets  quantificables, més enllà de tòpics, discursos buits de contingut, promeses incomplertes.

3.- Els fets demostren que Espanya, de PSOE a VOX, vol una Catalunya sotmesa al poder espanyol, discriminada econòmicament, sense el dret d’autodeterminació que, en canvi, Espanya demana per a pobles com Palestina. El poders espanyols, que tenen adn franquista, volen una Catalunya sense llibertat, com l’amo exigeix que els esclaus estiguin al seu servei i sense llibertat. “Esclau: Que està sota el domini absolut d’un amo, que no és de condició lliure” (Diccionari de la llengua catalana)

4.- El poble català i els seus partits sobiranistes / independentistes tenen el deure i el compromís d’alliberar-se de l’Espanya dels GAL, del repressor 155 contra les institucions de Catalunya, del “a por ellos”, de l’espionatge contra demòcrates, de les clavegueres de l’estat, de la policia patriòtica, dels responsables del caos i pèssim funcionament de Rodalies, de la discriminació econòmica i financera que pateix Catalunya des de temps immemorials, del qui estan en contra del legítim dret d’autodeterminació…

5.- Es tracta de que la relació entre Espanya i Catalunya es basi sobre la llibertat, la democràcia, la solidaritat, el respecte mutu a la sobirania d’ambdues nacions.

Comparteix aquesta entrada