PSOE dels GAL. Vells fantasmes europeus… i espanyols

112

L’odi i la confrontació entre els extremismes, les postures antieuropees i l’adulació a Vladimir Putin son tractades en un article de Lluís Foix titulat “Vells fantasmes europeus”. Val la pena fer un afegitó a aquest títol i escriure: “Vells fantasmes europeus … i espanyols”. Per què?

2- Perquè el règim espanyol ha viscut i patit el terrorisme d’Estat dels GAL durant l’etapa governamental del PSOE dirigit per Felipe González, partit en el que ara militen Pedro Sánchez i Salvador Illa… Perquè el PSOE ha ajudat al PP a imposar la repressió del 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals… Perquè en l’actual etapa hi ha presos i exiliats polítics com el president Carles Puigdemont com també el president Tarradellas fou un president exiliat…

3.- “Vells fantasmes europeus” desqualifiquen a Putin. ¿Què passa al règim espanyol? Entre els polítics espanyols que han elogiat a Putin i el Kremlin figuren cronològicament els següents… El president José Rodríguez Zapatero del PSOE (28/09/2007). El rei Juan Carlos I (03/07/2012). El president Mariano Rajoy del PP (06/09/2013). El president José Maria Aznar del PP (03/06/2016). El rei Felipe VI (09/06/2017). El president Pedro Sánchez del PSOE (06/09/2018). José Borrell del PSOE com alt representant de la Unió Europea per la política exterior (05/02/2021).

4.- Una conclusió. Els partits citats i els mitjans de comunicació servils que el hi donen suport valdria mes que respectessin als partits i a les autoritats que no fan espionatge als demòcrates, ni es mouen en les clavegueres de l’estat, ni disposen de policia patriótica, ni vomiten “a por ellos”, ni…

Comparteix aquesta entrada