Serrat (PSOE) / Boadella (Ciudadanos) / Domingo (denunciat per assetjament sexual)

109

Els espanyols Joan Manuel Serrat (PSOE), Albert Boadella (promotor dels avui difunts Ciudadanos), Plácido Domingo (denunciat per assetjament sexual) estaran d’alguna manera a la presentació de “Serrat. La música de una vida”. Serà a “la villa de Madrid” que, segons la Constitución espanyola, es “la capital del Estado”. L’autor del llibre es Jaume Collell (ex joglar, periodista, coordinador del suplement satíric El Burladero publicat a La Vanguardia (1991-2001). Collell és bon  amic de Serrat i Boadella. Boadella conversarà a la trobada amb Collell, autor del llibre sobre Serrat.

2.- Boadella va defensar a Domingo quan algunes dones l’acusaren d’assetjament sexual. Una d’aquestes dones es la cantant Angela Turner. Plàcido Domingo va entrar al seu camerí i la va acariciar des dels hombros fins els pits. El ciudadano Boadella va defensar a Domingo amb aquestes miserables paraules: “Las manos de un macho no estan para estar quietas”. Així esta escrit a la Secció de Successos, perdó de Cultura, de La Vanguardia (06.09.2019). Les paraules machistes de Boadella provocaren una onada de crítiques a les xarxes socials. Ni Serrat ni Collell han participat d’aquestes crítiques.ç

3.- Una periodista, Roser, de La Vanguardia, ha comentat:  “’Las manos de un macho no estan para estar quietas’. Doncs que se les foti al seu cul, a veure si es tranquil·litza! Quina puta merda de tipus fastigosos, tant el Boadella com el Plàcido Domingo”. D’acord Roser.

Comparteix aquesta entrada