Caos Rodalies = Caos RodaIlla = Caos Illa

74

El caos immens d’aquest diumenge als trens de Rodalies afecta a tot Catalunya i a milers de persones amb el mal afegit de que ha succeït en jornada electoral. ¿Com es viu i es pateix aquesta situació caòtica? La gestió de Rodalies depèn del Govern espanyol; és a dir del PSOE i, per tant, de Salvador Illa. Però Illa es tan valent que no critica al Gobierno de Pedro Sánchez i calla. Aquesta es una curiosa i exemplar manera de defensar els legítims interessos de Catalunya i dels seus votants votin el que votin.

2.- Un periodista, entusiasta de la fiesta nacional española, las corridas de toros, em replica: “Sí. I els Mossos de perfil… curiosa eficàcia policial: enlloc roben tant coure i material com aquí…”.

3.- Li comento: “Sí, noi. El bo es sant Salvador Illa que s’ho mira de perfil com ja ho feia a Sanitat en el cas de les mascaretes. Evidentment, el culpable es el dimoni Carles Puigdemont”

4.- Un altre periodista m’envia aquest missatge: “No ens adoctrinis. Ja som majors d’edat”. Li contesto: “Ja esperava aquesta resposta tan alliçonadora”. Afegeixo el comentari d’una internauta: “Ni una paraula de Salvador Illa pel caos de Rodalies que patim, i que impedirà que molts ciutadans puguin exercir el seu vot. Pregunteu-vos a qui beneficia l’abstenció”.

5.- ¿Que és el caos de Rodalies? ¿Que és el caos de Salvador Illa? ¿Que és el caos? “CAOS: confusió i desordre complet” (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada