Sánchez no es fia del mediocre Illa i volen espanyolitzar Catalunya amb PP, VOX i Ciudadanos

115

Pedro Sánchez (PSOE) no es fia del mediocre Salvador Illa (PSOE) que ha demostrar la seva incompetència com ministre de Sanitat durant la epidèmia de la COVID. Sánchez amb el seu show comediant  des de la Moncloa, amb el suport servil d’Illa, pretén espanyolitzar la campanya electoral catalana amb l’objectiu de liquidar Catalunya, els seus drets i les seves llibertats nacionals. El PSOE aspira, amb el seu plantejament, obtenir vots franquistes de PP, VOX, Ciudadanos. (Illa en una manifestació amb dirigents del PP contra els drets i les llibertats de Catalunya, a la foto)

2.- Lluís Llach ho te molt clar. Argumenta amb la seva habitual saviesa: “Ahir en dubtava. Avui n’estic quasi segur. El senyor Pedro Sánchez es presenta a les eleccions de Catalunya. El dilluns sortirem de dubtes. Necessita guanyar a Catalunya per a sobreviure. Tot i que sempre li quedarà Europa. Un thriler genuí i sentimental”.

3.- Un sondeig de Toni Aira (periodista, professor universitari, autor de “Cos  a terra”) a les xarxes és significativa. Aquesta és la pregunta: “Decideixi el que Pedro Sánchez acabi decidint, ¿condicionarà el vostre vot en les eleccions catalanes?. Respostes: Sí, hi emfatitzo (7,7%); NO, fa comèdia (39,1%); Sí, cal anar contra la dreta (6 %)); NO, vol espanyolitzar-les (47,1%)”

Comparteix aquesta entrada