Pedro Sánchez i Salvador Illa perden credibilitat al supeditar Catalunya a la Moncloa

106

Pedro Sánchez amb el seu show mediàtic victimista del plego / no plego i el seu servent Salvador Illa (PSOE) que li justifica tot perden credibilitat ètica i democràtica al pretendre supeditar Catalunya a la Moncloa.

2.- Els espanyols Sánchez i Illa embruten les properes  eleccions catalanes i es presenten com víctimes de l’ultra dreta (PP, VOX, Ciudadanos, aparells judicial i policial…). S’obliden de recordar que l’ultra dreta i també el PSOE han atacat i ataquen per terra, mar i aire l’independentisme català pacífic i democràtic

3.- Sánchez i Illa, però, son els principals responsables de col·laborar amb grups de l’ultra dreta partidista i institucionalitzada  contra els legítims drets i llibertats nacionals de Catalunya… Sánchez i Illa es manifesten públicament al carrer amb aquests partits i amb aquestes entitats espanyolistes com Sociedad Civil Catalana (veure la foto)... Pacten amb ells com fa Jaume Collboni (PSOE) per impedir que Xavier Trias (Junts) sigui alcalde de Barcelona… Mantenen les clavegueres de l’estat… Espien als dirigents demòcrates i independentistes… Volen convertir la Generalitat de Catalunya en un ens regional i provincial del passat sense poder nacional, supeditada i depenent dels palaus de la Moncloa i de la Zarzuela…

4.- Sánchez i Illa no poden amagar que el seu partit PSOE està vinculat als GAL, al repressor 155, a la liquidació d’uns suposats federalisme i republicanisme que ha substituït pel centralisme i pel seu suport a la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco. Els catalans no ho poden oblidar mai ni en la jornada electoral del 12 de maig.

Comparteix aquesta entrada