Salvador Illa?, no gràcies

124

Salvador Illa, servent de la Moncloa espanyola…¿president de la Generalitat de Catalunya? No gràcies. Hi ha motius de caràcter cívic, cultural, polític i nacional per no votar a Illa, representant del PSOE, a les eleccions catalanes del proper 12 de maig. Segueixen, de moment, alguns d’aquests motius.

1.- ESPANYOLISTA. Salvador Illa és un activista espanyolista de l’Espanya nacional i del RCD Espanyol. Defensa la sobirania espanyola però no admet que l’autodeterminació dels pobles, com Catalunya, és un dret humà, nacional i universal que preval sobre qualsevol Constitució.

2.- ULTRADRETÀ. Illa és un polític que dretanitza i espanyolitza, encara més, al PSOE. Actua  constanment per fer-se amb el suport dels votants més espanyolistes de Ciudadanos en procés inexorable de desaparició, del PP i d’entitats com Sociedad Civil Catalana.

3.- PRIMER SILENCI COVARD.  Illa manté un silenci covard sobre els GAL, que ha tingut ministres i alts càrrecs del Govern de Felipe González condemnats per terrorisme d’estat.

4.- SEGON SILENCI COVARD. Illa també manté un silenci covard sobre el suport que ell i el seu partit donaren al PP de Mariano Rajoy per imposar l’article 155 de la Constitució. Aquest 155 va contra els drets, les llibertats i les institucions catalanes.

5.- TERCER SILENCI COVARD. Illa també calla en un fosc afer que l’implica directament. Son els escàndols de corrupció ocorreguts en plena pandèmia quan l’ara candidat socialista era el màxim responsable com ministre de Sanitat. Intenta passar desaparegut i, fins i tot, no es solidaritza amb persones, com el ministre  José Luis Ábalos a qui els companys d’Illa li han tallat el cap.

6.- PUTINISTA. El PSOE d’Illa te en la seva cúpula dirigents significatius que en els últims temps han elogiat al dèspota Vladimir Putin i la política putinista del Kremlin. Dirigents com José Luís Rodríguez Zapatero, Pedro Sánchez, José Borrell.

7.- CLAVEGUERES.- El PSOE d’Illa continua mantenint en funcionament les clavegueres de l’estat, la policia patriòtica, l’espionatge contra els adversaris democràtics.

8.- MONÀRQUIC I CENTRALISTA.- El partit d’Illa va llençar fa molt de temps el seu suposat caràcter  republicà i federal a la paperera de la història. La seva cúpula dirigent i l’entorn mediàtic que controla donen suport incondicional a la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la persona del rei  Juan Carlos I. Alhora el PSOE practica un fort centralisme espanyolista en assumptes culturals, econòmics, fiscals, polítics, de comunicacions.

9.-  MONCLOVITA I ZARZUELITA. Salvador Illa es un personatge monclovita i zarzuelita. De la seva boca no surt mai la més mínima crítica a la Moncloa ni a la Zarzuela. Una victòria electoral de Salvador Illa a Catalunya implicaria una dependència submisa de la Generalitat catalana als interessos de la Moncloa  (PSOE) i  la Zarzuela. Les llibertats i els drets socials, econòmics, culturals i nacionals de Catalunya i dels catalans tornarien a quedar postergats. Illa convertiria Catalunya en un vulgar ens regionalista i provincià. Illa?, no gràcies.

Comparteix aquesta entrada