Elogis del PSOE d’Illa, submís monclovita, al dèspota Putin

170

PUNT.- José Zaragoza, el xerraire incontinent del PSOE, desqualifica la postura dels dirigents del PP respecte a Vladimir Putin, el dèspota de la Rússia actual. El sectarisme forma part de l’estil “zaragozà” i torna a oblidar o a amagar els elogis del PSOE de Salvador Illa, un polític submís a la Moncloa, el dèspota del Kremlin.

CONTRAPUNTS.1- Significativa és la llista de polítics espanyols que en els darrers anys han elogiat a Putin i a la seva política. Alguns d’aquests personatges son els reis Juan Carlos I (03/07/2012) i Felipe VI (09/06/2017). També dirigents del PP com Mariano Rajoy (06/09/2013), José Maria Aznar (03/0(2016).

2.- Cal afegir a aquesta llista dirigents del PSOE, demostrant així quin és el seu baix nivell polític i estratègic. S’han de  mencionar a tres socialistes com José Rodríguez Zapatero (28/09/2007), Pedro Sánchez (06/09/2018) i José Borrell (05/02/2021).

3- A la reunió entre Zapatero i Putin, el president espanyol li digué que Espanya i Rússia han de fer un intens camí en matèries econòmica, política, cultural i diplomàtica. El dèspota rus va mostrar la seva satisfacció per la fermesa de les relacions entre Espanya i Rússia. Ambdós destacaren la bona relació bilateral. Per la seva banda, Pedro Sánchez, via telefònica, va tractar amb Putin sobre les relacions bilaterals i la cooperació entre els dos règims. Expressaren l’interès mutu en el desenvolupament en els àmbits polític, econòmic, cultural i humanitari. En el cas de José Borrell es donà el fet que molts eurodiputats criticaren polític espanyol (alt representant de la Unió Europea per a la Política Exterior) per la seva manera d’exercir la diplomàcia amb el Kremlin de Vladimir Putin.

Comparteix aquesta entrada