Iglesias i Colau, còmplices de les clavegueres de l’estat contra l’independentisme

278

Pablo Iglesias i Ada Colau són còmplices del joc brut de les clavegueres de l’estat contra el sobiranisme català, democràtic i pacífic. Ho son perquè assumeixen acríticament les versions d’aquestes fosques clavegueres. Tot val per destruir l’adversari polític. Un dels molts casos de mala política és l’actuació de Iglesias i Colau per tal que aquesta continués com alcaldessa de Barcelona fins i tot amb el suport de l’ultra dretà Manuel Valls.

2.- Josep Lluís Alay, col·laborador del president Carles Puigdemt i bon coneixedor d’aquests afers, denuncia el discurs i l’actuació de Colau. Explica: “Les mentides d’Ada Colau  sobre Trias (2015) consisteixen en dir, per exemple: retalla drets bàsics  i per fer-ho ens diu que no hi ha diner i després els té a Suïssa i Andorra. No ens creiem les seves mentides i val més que ens torni els diners per les nostres escoles infantils i els nostres hospitals”.

Demagògia. Els fets demostren que la versió de les clavegueres d’estat i de Colau es falsa. I encara no han demanat perdó malgrat el temps transcorregut.

3.- Pablo Iglesias, el dia  en que es publiquen aquestes “informacions” falses, ho aprofita demagògicament per donar el seu suport a Colau. Iglesias diu en un míting: “Avui  alguns s’han aixecat amb la pell mol fina. Sembla que anomenar gentussa als lladres i corruptes els molesta molt i s’ofenen. Direm les coses pel seu nom. Als lladres els hi direm que son lladres. Als corruptes els hi direm que son corruptes. Als que tenen els seus comptes a Andorra i Suïssa, no m’importa la bandera que porten al canell, son lladres, son gentussa. Ho direm amb tots les lletres”.

4.- Sí. Ho direm amb totes les lletres. Ada Colau i Pablo Iglesias són còmplices de les clavegueres d’estat i practiquen el joc brut.

Comparteix aquesta entrada