La gran estafa d’ER (sense C)

192

Sergi Maraña, que es i es presenta com periodista independent, escriu un article molt didàctic per tothom i molt dur contra ER, que escriu sense la “C” de Catalunya. L’article es titula “La gran estafa d’ER”.

2.- “Esquerra Republicana us vendrà que ha aconseguit, entre d’altres molles de pa, el traspàs de Rodalies, la condonació de part del deute autonòmic. la continuïtat de la taula de diàleg i l’amnistia. Anem a pams i analitzem la realitat que segurament no us explicaran tan clarament els mitjans tradicionals”.

3.- “Sobre el traspàs de Rodalies s’ha decidit crear una empresa que porti el nom ‘Rodalies Catalunya’, però tindrà un Consell d’administració controlat en un 50% pel Gobierno. Els acords “estratègics” que s’hagin de prendre no es podran fer sense la benedicció del Gobierno. Tampoc es parla del traspàs de totes les línies, si no d’uns trams concrets”.

 4.- “Pel que fa a la condonació del deute, ER ha treballat per a la resta de comunitats que vomiten contra Catalunya, ja que ha aconseguit el ‘café para todos’. És a dir, que es “facilitarà” el finançament de Catalunya a través d’un mecanisme que pel qual l’Estat assumirà part del deute econòmic i que es farà extensible a totes les comunitats autònomes que ho vulguin”.

5.-De la taula de “diàleg” que tant “èxit” va aconseguir la passada legislatura espanyola, Esquerra Republicana ha arrencat un gran compromís: no fixar cap data per a la propera reunió. Recordem que la última va ser al juliol de l’any passat i ja en coneixeu els resultats.

6.- “I sobre la l’amnistia… ni a Junts li sembla bé el resultat, motiu pel qual encara estan intentant negociar com “millorar-ho”. De moment Junqueras ja ha dit feliçment que “serà per tothom sense exclusions”. Bé, sapigueu que “sense exclucions” inclou els policies que cantaven l’ “a por ellos” i que van atonyinar de manera indiscriminada i desproporcionada tothom que volia votar. ER ha decidit perdonar-los”.

7.- “Aquesta gran estafa d’ER implicarà per aquest partit, i això no ho explicaran, garantir-se una subvenció econòmica durant tota la legislatura, diners que utilitzarà el partit per mantenir l’estructura per seguir prenent el pèl als catalans que encara volen creure que realment el seu objectiu principal és la independència”.

Comparteix aquesta entrada