Amnistía? Catalunya? Pedro Sánchez sense credibilitat

195

Pedro Sánchez és un polític sense credibilitat sobre l’amnistia i les llibertats i el drets nacionals de Catalunya. Acaba de dir davant el comitè federal del PSOE amb estil propi de nacionalista espanyol: “En el nombre de España, en el interès de España, en defensa de la convivència entre españoles defiendo hoy la amnistia en Catalunya por los hechos acaecidos…”… Paraules rebudes amb aplaudiments dels assistents entre els que figura Salvador Illa que cada dia parla mes en castellà en públic, tant com els de PP i VOX.

2.- Pedro Sánchez és el mateix que fa un any (10 novembre 2022) declarava a TV: “Lo que los independentistas piden, y lo saben ustedes y los teleespectadores, es la amnistia. Es algo que, des de luego, este Gobierno no va a aceptar y, desde luego, no entra en la legislación ni en la Constitución espanyola”.

3.- L’internauta Joan Carles Calbet te l’encert de recorda-ho ara a les xarxes. Calbet (economista, catalanista, barcelonista) comenta les postures i les contradiccions de Sánchez: “Em fascina amb quina naturalitat hi ha polítics que tenen la capacitat de defensar una cosa i la contrària sense despentinar-se. Jo no em fiaria ni un pel. En altres entorns haurien perdut tota credibilitat, però en política ningú s’escandalitza.. i sembla lo normal”.

Comparteix aquesta entrada